Najdi forum

Pozdravljeni!

Spredaj imam umeten zob, pritrjen na vijak. To je že 15 let, vendar zadnja leta se mi premakne, nato maje in končno pade ven. Potrebno ga je zalepit, nato je eno leto dobro. Preden se začne majati pa dlesen oteče, boli, se pod dlesni nabere kri. Zobozdravnica pravi, da dokler se sam ne sname, ga ne tika. Kaj naredit? Mene dlesen že na pritisk boli in je otečeno.

LP,
M.

SPoštovani m72,

najprej je potrebno zob rentgensko slikati in oceniti, v kakšnem stanju je korenina.
Stanje, kot ga trenutno opisujete, ni dobro niti za zob niti za vaše splošno počutje. Torej – najprej rtg posnetek, nato nadaljnje zdravljenje.

Pozdravljeni!

Ker se stanje mojih zob iz leta v leto poslabšuje in nimam še niti 30 let, poleg tega pa imam spredaj umetni enico in dvojko, sem se odločila prve prednje štiri zobe zamenjati. Po slikah sodeč bi mi najbolj ustrezalo oblikovanje zob z LAVA tehnologijo. Zanima me, ali je izgled zob resnično tako lep in naraven kot je na slikah?

Za vaš odgovor se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem!

Spoštovana Neli2,

osebno še nisem imela priložnosti videti zob izdelanih s to tehnologijo, sem pa slišala pohvale na ta račun s strani tistih, ki zadeve precej obvladajo.

New Report

Close