Najdi forum

ukrivljena hrbtenica in bolečine

Pozdravljeni!

Stara sem 28 let in imam zadnje čase pogoste bolečine v zgornjem delu hrbtenice in v vratu. Tem se je sedaj pridružila še bolečina v levem stopalu, ki je sicer nekoliko plosko. Moji bližnji pravijo, da imam eno ramo vidno nižje kot drugo, zato sem sklepala, da lahko bolečine izvirajo iz tega, torej iz nekakšne ukrivljenosti hrbtenice. lepo prosim za nasvet, kaj lahko storim? Je to možno pozdraviti?

Hvala in lep dan,

Anja

Iz napisanega je težko ugotoviti, kje je vzrok ukrivljenosti, lahko gre za otroško skoliozo, lahko je le odgovor hrbtenice na simptome.
Potreben je pregled, na osnovi klinične slike in eventuelnega Rtg. posnetka bi vam lahko ocenili možnosti zdravljenja.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close