Ujeta v lastnem nezadovoljstvu
Pozdravček vsem,
Moja zgodba je verjetno že znana. Živimo na kmetiji v isti hiši s tastom…Imava dva otroka. (5 let in 3 leta). S partnerjem se čedalje bolj odtujujeva..kar se seveda kaže v spolnih odnosih, ki si jih ne želim. Že od nekdaj sem pri njemu potrebovala mnogo več da sem si zaželela seksa. Mislila sem da se bo to izboljšalo. Ne vem kaj naju je pripeljalo do tega da sva le še na platonski ljubezni. (seks cca enkrat na 3 mesece)….Ja. Vem da on bi pa meni ni do tega. Mogoče zaradi toliko nesporazumov, ki jih nikoli nisva rešila..ker se on ni hotel pogovarjati. Bežal je pred TV. Kot še vedno. Nimam več želje po njemu. Pa žal mi je zato. Nikoli si ne bi mislila, da bo tako….nikoli si ne bi mislia da si bom zaželela drugega moškega. Ker me enostavno niso zanimali.
Pa se je le zgodilo. Stara ljubezen. Moja velika ljubezen se je ponovno pojavila v mojem življenju. Ima prijateljico…ni poročen niti ne živita skupaj…niti ne bosta. In…pač se je vse obudilo…Uf kako sem bila zaljubljena v njega. In to že 20 let nazaj. Pa ni bilo nič..ker je bil on pač takrat zmeden in zaljubljen v drugo. Sedaj pa…kaj naj rečem. Oba čutiva isto.
Nikoli si nisem mislila, da se mi bo to zgodilo. Mislia sem da sem hladna in bo tako do konca življenja. Razum mi govori da bom morala staremu ljubimcu reči adijo. Srce pa noče.
Trenutno se prepuščam dogajanju. Kaj bo pa ne vem. Hotela sem se vam le malce izpovedati.
Vem da je vse le na meni. Pa vendar. A ni življenje prekratko…? Prekratko…da bi živeli v hladnem odnosu? Po drugi strani pa nočem otrokom vzeti očeta…Mogoče bi bo življenje samo pokazalo pravo pot.
Želim vam veliko sreče….!
U.
Prav imaš, res je prekratko, da bi živeli v hladnem odnosu. Rešitve pa jaz ne vidim v ljubimcu. zA TO, DA BI VSAKIČ KO KAJ NE ŠTIMA MENJALA PARTNERJA SE MI PA ZDI ŠKODA ENERGIJE, ŽIVCEV, LJUDI KI JIH BOŠ S TEM PRIZADELA…
Ekola potrudi se in naredi kaj iz svojega zakona. Če si prepričana, da ne gre, da sta se preveč odtujila, da samo trpiš…potem se odseli, razčisti z njim, zaživi samostojno, svobodno, bodi zrela močna ženska. Če se prikaže potem kakšen princ na belem konju hvala bogu, a veš slej ko prej bo postal grdi raček če odnosa ne bosta negovala.
Če sprašuješ ali naj varaš svojega moža si pa bolj plehka kot je dovoljeno.
Ne strinjam se s OKO.
Ujeta tebe pa razumem, ker imam podobno izkušnjo. S svojim partnerjem živim 13 let in imam enega otroka, vendar enostavno ne prenesem več njegove bližine. Sex je samo rotina oz. mu ustrežem kadar se mu zahoče. pogovor z njim je nemogoč, ker tudi on odide k TV.Pa bo marsikdo rekel zakaj sem še z njim! Kot sem povedala imam otroka kateremu je pa partner zelo dober oče in ker sem jaz v otroštvu marsikaj doživela tega ne privoščim nikomur, še najmanj svojemu otroku.Otroku bom omogočila dobro otroštvo in zaradi tega ne razdrem zveze.
Spoznala sem človeka, ki je pravo nasprotje mojemu, me posluša, razume in predvsem sem z njim počutim še nekaj vredna.
Čeprav sem bila dolgo nasprotnik varanja sem sedaj prav tam kjer nebi smela biti ampak si ne morem pomagati.
Zato ti svetujem UŽIVAJ IN NE PRIZADENI SVOJIH OTROK! Razmerje se pa da tudi dobro skriti, samo oba se morata držati dogovora da je to pač skrivnost.
Želim ti vse lepo v življenju kakorkoli si ga boš organizirala in ne poslušaj tistih ki te bodo očrnile s K…., ker tu pač nisi
Lp
Tudi jaz sem bila v nezdravem, nezadovoljnem zakonu 10 let- s taščo, tastom, svakinjo… Mož se nikoli ni potegnil zame, vedno sem bila na zadnjem mestu…Tudi jaz nisem imela nobene želje po spolnih odnosih. Na njih sem pristala samo zaradi psihičnega zlorabljanja. In trpela, ter se gnusila sama sebi. Nobeni odkriti pogovori niso pomagali, niti odkrite grožnje, da bom odšla, ker ne morem tako živeti. Pa sem odšla z dvema otrokoma, ko sem zbrala pogum in energijo. Hvala Bogu! Sedaj živim, sedaj se po službi rada vrnem domov, živim v miru. Po velikih letih samote, ko sem si lizala rane, sem spoznala moškega. Ki me spoštuje in me ima rad. In, seks je neverjeten, tudi še po dveh letih.
Iz lastne izkušnje ti polagam na srce Ujeta: odidi! Odidi iz ljubezni do sebe! Iz ljubezni do otrok ( kaj pa imata od nezadovoljne in nesrečne mame ? )! Tvoj mož jima bo še vedno oče, ni važno kje boste, on je in bo njihov oče. In, če bo želel bo še vedno igral svojo vlogo očeta…