ujemanje s partnerjem
Seveda *lucy*,
ravno iz sprehoda sem, in medtem mi je po glavi hodilo, da vam moram reči še ta pomemben fs nasvet:
Ko zares skupaj zajadrata, primite vajeti trdo v svoje roke in vama bo kul. Ko pa kaj zaškriplje, ker ste zelo čustvena oseba in morda vam kaj hitro gre na jok, kar zjokajte se, tudi pred partnerjem in dejte ven tisto, čim prej mora pač od vas proč, no, če pa želite, potem veste kam se obrniti. Pišite.
Pozdravljeni,
ravno sem prebrala vaš nasvet. Veste, midva sva skupaj že skoraj šest let. Je kar zanimivo med nama. Vse kar ste napisali pa drži.
Pravzaprav sem ta forum odkrila, ko sem iskala barve za stanovanje v katerega se kmalu seliva. Stanovanje je mansardno (na žalost), sicer pa zelo lepo. Komaj čakava. Potem sem prišla na začetek; samo na naju, kako delujeva skupaj, bova zmogla. Zato sem vas vprašala, kako se ujemava. Midva sva si zelo podobna in takooo različna na določenih področjih. Marsikaj lepega in hudega sva preživela. Ogromno sem se naučila od mojega srčka v tem času. Ampak vse to je življenje, kajne? Verjemite mi, imam mnogo vprašanj, ampak ne bi vsega tukaj pisala.
Čisto po naključju sem našla ta forum, potem pa razmišljam, kako? če pa naključij v življenju sploh ni…
Malo sem zašla
Lep, umirjen, deževen dan
Zdravo!
Ma ne, sploh niste zašli!
Se mi zdi kul vaša izpoved.
Da svojemu srčku prisluhnete!
Wow, vaš dragi je lahko presrečen.
In vama obema privoščim lepoto življenja – da se jo doseči in vi imate svoj recept.
Res je, ni primerno tu, na forumu prav veliko govoričiti.
Obstajajo lepe in enostavne reči, ki naj se kopajo v svoji iskreni nedolžnosti – nedotakljive so.
Pa še to: Ne, naključij sploh ni!
Če pa vseeno želite, saj ste zelo mila in prijetna oseba, lahko marsikaj vprašate po mailu: [email protected]
Ja, včasih prav sede deževen dan.
Splahne vse.
Kaj voda ve ali je slabo ali dobro, voda odnese prav vse.
In omogoči nov začetek.
Popolnoma nov.
Zato je deževen dan nujen in dobrodošel.
Pozdravljeni,
Rada bi pohvalila zanimivo temo foruma. Čeprav mi obravnavana metoda ni prav dosti znana, v prostem času rada brskam po astroloških in numeroloških analizah…
Mi lahko naredite izračun ujemanja s partnerjem:
JAZ: 14.5.1981
PARTNER: 19.5.1982
Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujem za prijaznost!
Hojla!
Pravilen izračun.
Interpretacija
Mnogo ognja, on dominantnega kot tudi sekundarnega in vi tudi majskega.
Vaša Voda 1 gasi njegov Ogenj 9!
Je pa rešitev v vaši Prsti – treba jo je aktivirati še pri njemu sicer sta v “zvezda uničevalnem ciklu”! To pomeni konflikt. Če pa nimate Kovine in on Lesa potem morata vse to aktivirati….
Detajlna fs analiza več pove.
Detajlna analiza pomeni, da pač izdelam celotno fs analizo za oba.
Nakar jo v detajle analiziramo vsi trije, da dobimo ravno pravšnje informacije, kako ukrepati in kaj narediti, da dosežeta vedno harmoničen odnos. Ja, ura rojstva je potrebna.
To se naredi še preden zaškriplje v odnosu, saj so nekatere reči predvidljive.
In ja, naredi se le enkrat v življenju, potem se samo še dograjuje.
Spoštovana!
Vaš izračun je pravilen.
Odnos dva “Lesa” – rožice in bambusa, partner je celo dvojni Les 4, torej ves ta les je treba lepo “pokuriti”, da bo vama fajn, nekoliko obogati vaš sekundarni Ogenj 9 in strast iz le-tega, ki ga je nujno, nujno in še enkrat zelo nujno vzdrževati, sicer bo togo in enolično med vama.
Vam zelo gre za duhovnost, novotarije in nagle spremembe skoraj pa brez opozorila, ki morajo biti na prvem mestu, da ste kot “rib´ca v vodi”, kul. Kaj pa partner?
Za določitev koristne barve sobe je potrebno dobro pogledati urejen tloris vašega stanovanja. Potem je neizogiben pregled in ugotovitev disharmonije iz tako imenovane “Šole oblik” in lastnosti simboličnih štirih živali, pa še kaj po fs iz bivalnih prostorov in vajinih lastnosti za ugotoviti.
Spoštovani!
Sem prvič na forumu. Sem me je zanesla želja, urediti otrokoma sobo tako, da bosta v njej ustvarjalna in se bosta v njej dobro počutila. Predvsem me zanima, kakšne barve naj izberem, da bodo ustrezale obema. Otroka (deklica: 8. 7. 2001 in deček: 12. 12. 2004) si sobo delita.
Pa še to: Zanima me ujemanje s partnerjem:
partner: 27. 9. 1978; KUA: 4; DZK: 4
jaz: 24. 10. 1978; KUA: 2; DZK: 4
Za odgovor se vam že v naprej iskreno zahvaljujem!
Lep dan!
Pikapolonca
Zdravo!
Vaš mali, mali Ogenj 9 nekako začasno in kratek čas rešuje situacijo, če govoriva o harmoniji med vama z možem. Imata veliko velikega Lesa 4 na kupu in ga verjetno ne moreta “pokuriti” vsega in potem obstaneta zalotena, ker je prisoten nekakšen čuden bremenilni občutek, da nekaj manjka, nekaj si ne moreta doreči, še nekaj je treba narediti, da prideta do lepe harmonije, pa ne vesta kaj.
Zato je nujna fs delavnica, da vaju spoznam, vam predstavim vašega moža v luči, ki jo lahko vibrira in njemu predstavim vas, da vidi kakšno čudovito bitje ste, ker ste nežna in materinsko naravnana.
Izpostavili ste vprašanj in toliko dejstev, da bi potreboval cel dan fs priprav za vse vaše odgovore, kot tudi tiste nujne, ki pogojujejo harmoničen dom, sobo za otroka itd.
Če želite, lahko me pokličete vsak dan od 11:00 do 22:00.
Ubrane energije.
Zdravo!
Če bo vaše prizadevanje za vajino harmonijo s partnerjem tolikšno kot je vaša vztrajnost pri tako enostavnem izračunu, potem boste tudi svojemu partnerju delali težave in bo vajin odnos klavrn, ker bosta imela pričakovane fs težave izrazite, ki jih je videti z zelo bežnim pogledom na vajin DZK.
A to vam je bilo težko izračunati?
1981 = 1 + 9 + 8 + 1 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1; 11 – 1 = 10 = 1 + 0 = 1, torej Voda 1
1980 = 1 + 9 + 8 + 0 = 18 = 1 + 8 = 9; 11 – 9 = 2, torej Prst 2
Voda 1 in Prst 2 se v “Pet tokov jin in jang” nahajata v “zvezda uničevalnem ciklu”, kar pomeni da je vajin medsebojni energetski odnos uničevalen.
To pomeni, da je nujna fs delavnica, na kateri lahko izvesta osnovne harmonizirajoče načine, v primeru da planirata dolgoročno skupno življenje.
Nasvet:
Ne bodite toliko lesena!
Spoštovani!
Tudi jaz sem prvič na forumu. Starejšemu otroku skušam urediti sobo tako, da bo v njej lažje ustvarjalna in tudi spal, kajti že nekaj časa toži o nespečnosti. Poskušali smo že vse mogoče in ne pomaga. Rojen je: 02.06.1997.
Če lahko, pa še to: Zanima me ujemanje s partnerjem:
partner: 27. 6. 1975;
jaz: 18. 08.1974.
Najlepša hvala!!
Mihaela
Pozdravljeni!
In dobrodošli na fs forum.
Za začetek vas vabim, da preberete članek o otroški sobi http://med.over.net/forum5/read.php?167,6560765
In se na ta način nekoliko bolj vpeljete v modrost, ki vam nedvomno pomaga spremeniti kakovost življenja na bolje. Koristno je imeti vsaj nekaj osnovnega znanja.
Za ujemanje s partnerjem si najprej izračunajte vajin DZK: http://med.over.net/forum5/read.php?167,3433449
Kako pa vi čutite vajino kompatibilnost s partnerjem?
Lep večer.