Ujemanje nebesnih znamenj
aham 🙂
Sama sicer kar redno prebiram horoskope in moram rečt, da kar velikokrat res drži. Kar se pa tiče splošnih lastnosti znamenja, mi je pa pisano na kožo!
Ujemanje znamenj? No tkole je. Se mi je že dvakrat zgodilo, da sem se zagledala v tipa, ki sta bila po horoskopu devici, celo na isti dan sta rojena. Sama sem po horoskopu bikica. Za moj znak pa sem že ničkolikokrat prebrala, da se zelo dobro ujame z devico. Bi bla prav vesela, če bi to res držal! 🙂
Mogoče veš kaka je to kombinacija ona – bikica in on – dvojček
Jaz sem bikica in moj dragi je devica, pa moj brat je devica in moji stari starši tudi: babica-bik, dedek-devica.
Pri vseh velja da se mega razumemo, jaz pa moj ljubček pa sploh in sem prepričana da se tone bo nikoli spremenilo. On je ta pravi da umiri mojo vročekrvnost, trmo in podobne izpade. Miren pa je ravno v pravšnji meri…no več pa ne povem hi hi : ))))
Počakaj mogoče pa se vama nista ascendenta ujemala. Pa sej ne vem kaj je to, ker horosop le redko preberem in jim ne verjamem in tudi si ne grenim življenje s tem. Kaj pa če bi pisalo da se biki in device ne ujemajo??
Joooj….. mene dvojčki(tipi) spravljajo ob živce! Ej iz tira me vrže njihovo obnašanje, nepredvidljivost, preveč so nestabilni, pa tudi ženke me spravljajo v obup (moja sestrična). No, to pa ne pomeni da bo enako veljalo zate!!!!! Saj smo vsi ljudje, smo že veliki in zreli?? in se lahko razumemo ne glede na nebesno znamenje in položaj lune, a ni tako? No, srečno!
Jaz pa raje kar obojih.
hmmm opažam da smo ženske nore na tehtnike ;)))
Ne verjamem v te stvari. Aja, jaz sem kozorog, pa sploh ne vem, kaj naj bi bilo za kozoroge značilno.
Ne berem horoskopov, niti me ne zanima kaksne bedarije pisejo v njih….na kraj pameti mi ne pride, da bi to bil kriterij za punco.
lp muteman
Jaz pa vem da se ribe in tehtnice zelo lepo razumejo.
A hodiš z njim? Daj povej več o tem kako se razumeta.
Ja hodim z njim. Ujemava pa se zelo dobro res. On je sicer tipicna tehtnica, jaz pa nisem tako tipicna dvojcica.
to pa sploh ni res!
vage pa ribe se v ničemer ne ujemamo!
si pa vsaj tipična punca :p
Spider…kozorog…? Jao ;))
Forum je zaprt za komentiranje.