Ujemanje nebesnih znamenj
moške… od kdaj do kdaj pa to nebesno znamenje traja…?… :-)))))
LP, Anita
Ni važn kaj si važn je da maš rakca. Zate je to zadetek Mal man zanga
Za to je potrebno izdelat natalni karti obeh partnerjev, kajti bolj kakor sončno znamenje je pomemben ascendet in luna, pa seveda v katerih zmanejih so posamezne hiše in kateri planeti so v njih. To je cela znanost. Če se boš odločil za to, poišči res dobrega astrologa.
Ju tuki kaka vodna punca da mal poflirtam z njo? ;o)
TehnicaBoy
eeeemmm…sem ribica…bo ok?? ;))
hm… kakšna so pa kaj priporočila? 😉
Če vas slučajno zanima http://www.lunin.net , lahko si tudi izdelate karto položajev planetov ob vašem rojstvu.
:-):-)
Če bi jih bilo kaj, ga ne bi ponujala….:-):-)
lp
:-))
Ehhh, meni so ta nebesna znamenja dokaj mimo. Sama najlažje shajam s škorpijoni, pa mi v mojem horoskopu ne piše, da bi se ujemala z njimi. Horoskop je bolj posplošena zadeva. Pa proti levom in ribam tudi nimam nič proti – pa za vse piše, da se ne ujemamo… Nekaj logično, da mora držat, dosti stvari pa ne. Da bi pa gledala na to, da mora moj fant ustrezat horoskopu, pa res ne gledam. Nikoli nisem verjela v to in še sreča, da ne:)
Jest verjamem horoskopu, če piše kej lepga o men.
Moj prjatu je drgač čist not padu glede svoje ment to be punce, ne sme bit oven, bla bla, pa tak.
Men se zdi, da ga to predvsem ovira pri iskanju ljubezni.
lp
Sama voda, od sončnega znamenja, preko ascendenta do lune v vodnem znamenju. IN kaj si TI?
dnevnih horoskopov ne berem, ker so larifari…Sem si pa dal narediti pri eni prijateljici osebni horoskop pa je modelka kar zadela. Tudi ujemanje z partnerjem mi drži (tehtnica+lev)
ti si pol lev? Beyba pa tehtnica?
ne nisem pol lev. tehtnik sem
TehnicaBoy sem 🙂
vodna punca = vodnarka. Vodnarka je pa zrak če se ne motim.
Cmok
tehtnik…….v(r)agec :))
Rekla sem, da imam vse v vodnih znamenjih, ne pa, da sem vodnarka – -daleč od tega. Moje sončno znamenje je v kvadratu (to pomeni napetost) z vodnarjem, zato je bolje, da se vodnarjev izogibam.
Hm pri meni se moje lastno nebesno znamenje ne velja popolnoma. V horoskopu pise, da sem dvojcek, ampak dvojcki naj bi bili samozavestni in polni energije..eeeeeeemmm not me!
Drugace pa ljubim in obozujem enega tehtnicarja, pa mislim, da se ujemajo z dvojcki. :))
Saj tud jaz se izogibam vodnarjev, ampak vodnark pa ne 😉
Forum je zaprt za komentiranje.