Ujemanje nebesnih znamenj
Vsak verjetno rad prebere horoskop – eni iz radovednosti, drugi v zabavo… Pa tudi različne razlage vaših znamenj so dosegljive, poleg tega ponujajo tudi razlago ujemanja znamenj med partnerjema.
Zato me zanima (seveda, če ste se v te stvari kdaj malce poglobili), kako je kaj pri vas in vaših parterjih – drži ali ne drži?!
Pri meni bi lahko nekako držalo – in pozitivne in negativne stvari… Pa pri vas?!
Jst sm eden izmed bolj horoskopskih freakov, tko da se kr spuščam v take “bedarije” :))
Ja pri meni in pri mojem partnerju kar drži.
Baje se najbolj ujemam z raki… torej – kdo je rak??? 🙂
Sem škorpijonka, pa v horoskopu sicer piše, da se z drugimi škorpijoni ne ujemam, sam očitno to ni res…
Men so všeč vsi – levi, biki, vodnarji, kozorogi…. še najraje mam pa moške:))
Jst se pa največkrat zapletam s kozorogi, raki in škorpijoni :)) So kr fletna znamenja, zanimiva…nekak mi pa ne ležijo kaki ovni, biki, levi…
:-):-):-)
To ti pa verjamem!!!:-)
Hej, Blondy,
pa vseeno nisi povedala, kako pa kaj trenutna zveza – se ujemata ali ne?!
Sicer sama nisem zadela glih “terne”, jaz sem vodnar-ka, on pa rakec….takim zvezam sicer ne prerokujejo nevemkake bodočnosti, pri nama pa to traja že kar nekaj let, je pa res, da se zelo ujemava na področju spolnosti, pa tudi na področju nesporazumov :-):-):-) – tako, da je pri nas kar pestro…..vsekakor pa drži napisano v teh razpredelnicah ujemanj.
Aja, pa še to:
moj je rak – a ga morda hočeš?! :-):-)
Nekako fajn mi je, če je še oseba, ki mi je všeč povrh še ujemajoče znamenje – v mojem primeru oven bejba ali pa strelka. Ni pa to pogoj. Načeloma tudi dobro shajam s ribcami 😉
Hm … nikoli se nisem preveč poglabljala v horoskop … in če se z mojim dragim “nebesno ujemava” … Jaz sem čene kozorogica … moj dragi pa ovenček … ne vem, kaj je zapisano v zvezdah … vem pa, da oba rada tolčeva z glavo ob zid … :))))))))))))) ;)))))))) 😛
Lp, Bgv
Da ti pomagam (to je samo splošna opredelitev):
“OVEN
se (ponavadi) dobro ujema z Levom in s Strelcem, pa tudi s Tehtnico, z Dvojckoma in z Vodnarjem.”
Seveda pa obstajajo še detajlne razlage, če te zanima, pokukaj na lunin.net.
Ho, zdaj pa zgledam kot en horoskopski entusiast, a ne, da?! :-):-):-)
(pa nisem, ne tako misliti)
…isto znamenje Don Vito:))))
jaz mam pa rakca, pa se tud cist ujemava…
js se pa najbolj ujamem z zlatorogom!:)
OVEN
se (ponavadi) dobro ujema z Levom in s Strelcem, pa tudi s Tehtnico, z Dvojckoma in z Vodnarjem.”
Prijateljstvo: Rak, Kozorog, Ribi.
Ljubezen: Devica.
Sex: Bik, Kozorog, Ribi.
KOZOROG
z Bikom in z Devico, pa tudi z Rakom, z Ribama in s Skorpijonom.
Prijateljstvo: Dvojcka, Tehtnica.
Ljubezen: Dvojcka.
Sex: Tehtnica, Dvojcka, Lev.
Ehm … če pogledam za svoje znamenje … je kompleeeeeeeeeeeeeeeet fljeno … !!!! :)))))))))))) He he … kake finte … :)))))))))
Lp, Bgv
Srce moje drago,
o tem pa ni dvoma…….
Lepo si ga imej!!!
He, he, morda pa še nisi ta pravega srečala…
Hecam se – tudi jaz sem pogrnila na celi fronti, izgleda, da naju naj bi le seks držal skupaj….:-):-) Po teh študijah pa druzga nimava nič skupnega…
(v glavnem, da je vsaj seks O.k., a ni tako???:-):-))
Sicer … poglej to … Oven je lahko s kozorogom odličen prijatelj in v sexu se tudi fajn ujemata … torej … :))))))))))) … pa kaj češ več????!!!!! :))))))))))))
Lp, Bgv
grow up!:)
Eto, pa saj ti pravim, v glavnem, da je točka pri seksu, kaj pa drugo…:-):-):-)
(bomo pa sam seksali, nič govorili, itd…:-):-) Bomo k’ zajčki)
žverca, veš v tole kako se pa z zdajšnjim astrološko ujemava pa še nisem poglobila…bom mal počekirala :))
Forum je zaprt za komentiranje.