uhajanje urina po kapljicah in omrtvicen prst na nogi
pozdravljeni, leta 2007 sem imela hudo prometno nesreco, zlom 11 in 12 vretenca, imela sem 27 let, tezave s htbtom so mi postale del vsakdana in sem zivela z njimi tudi jemanje tablet sem opustila. sedaj po rojstvu drugega otroka 37 let sicer stara a prej nisem mogla imeti, pa se mi je po prihodu iz porodniscnie zacele pojavljati bolecine v petnici, otekanje v predelu gleznja, ortopedski vlozki so mi se poslabsali zadevo in jih nisem vec nosila. sedaj po dveh mesecih pa mi je omrtvicil mezinec na levi nogi, cutim sicer ga a ga ne morem premakniti . vceraj pri zdravniku so mi predlozili fizioterapijo in ortopeda, rentgen petnic ni kazal posebnosti, tako da smo izkljucili trn u peti. po prihodu domov od zdravnika pa pogledam trenirko in vidim da sem se polulala a tega nisem cutila. nakar sem po potem se cutila da mi urin uhaja po kapljicah. prosim za nasvet, ker nocem spet podoziveti tisih trenutkov ko sem bila 14 dni nepokretna. v nogi cutim mravljince in desni del podplata je pol okamenel.bolecine v hrbtu pa so tudi prisotne a z njimi zivim in jih ne jemljem kot nic novega. bojim se najhujsega…je ta zadeva za nujno napotnico ?