uh2o
lp
imam eno ustno vodo doma, ko piše v naodilu, da se ne sme mešati z vodo. zanima me zakaj ne, saj pa so mi skoraj vse ustne vode premočne. četudi si ne mešam z vodo, si kasneje splahnem z vodo in tudi dolgo pljuvam, ker nemislim tisto požreti, ko mi priteče s slino..dokler pač čutim ustno vodo oz. tisti okus, pljuvam.
decembra mi je narsla ena bela bula spodaj zadaj pri zadnjem zobu. večkrat sem uporabil ustno vodo in proapin, potem se je bula zmanjšala, vendar je še vedno prisotna. potemsem en čas imel mir, sedaj pa imamnekako otečen notranji del (obraza)…torej kjer imamo lice, mi je oteklo od znotraj, dlesni ali kaj, tud na spodnjem delu. ko si dam proapin seveda peče in čutim še bolj kako otečeno je. to meso ob strani pač mi zna priti med zobe, paziti moram, da se ne ugriznem.
kaj bi vse to naj pomenilo, a moram k zobarju, kjer že par let nisem bil?
sem kadilec.
hvala, lp
Pozdravljeni,
otekline dlesni, čeljusti ipd. so vsekakor razlog za obisk zobozdravnika. Pregled pri zobozdravniku je priporočljiv najmanj enkrat letno.
Srečno.
hvala, a še 1x:
imam eno ustno vodo doma, ko piše v navodilu, da se ne sme mešati z vodo. zanima me zakaj ne, saj pa so mi skoraj vse ustne vode premočne. četudi si ne mešam z vodo, si kasneje splahnem z vodo in tudi dolgo pljuvam, ker ne mislim tisto požreti, ko mi priteče s slino..dokler pač čutim ustno vodo oz. tisti okus, pljuvam. je kaj narobe, če mešam z vodo ali si potem splahnem z vodo?
hvala, lp
Pozdravljeni,
za katero ustno vodo gre? Mogoče bi se bilo glede ustne vode bolje posvetovati s ponudnikom ustne vode. Ne vidim pametnega razloga zakaj ustne vode ne bi mešali z vodo, razen morda manjše učinkovitosti.
Srečno.
Pozdravljeni,
za ustne vode načeloma velja, da jih uporabljamo nerazredčene, razen če v navodilih za uporabo piše drugače. Po izpiranju z ustno vodo ust ne izpiramo z vodo, saj tako izničimo učinek.
Srečno.