Najdi forum

uh, moje noge in rit

Pozdravljeni!

Ne vem, kaj bi naredila, zgornji del imam sorazmerno vitek, spodnji del pa sam špeh in ne vem, kaj bi naredila, da bi se shujšala v spodnji del telesa. Vse odvečno se mi nalaga na stegna in boke. Ali bi zadoščalo, da vsako jutro grem na lažji tek s hojo ali moram delati še kakšne druge vaje in kako dolgo bi trajalo, da bi se pokazali prvi rezultati. Naj dodam, da imam nekaj kg odveč, a vse to je spodaj … Groza, hruška sem.

HVala!

Lep dan vam želim!

To se ponavadi zgodi dekletom ki preveč sedite in premikate samo zgornji del telesa. Definitivno ti priporočam malo več beljakovin na dan pa vsako jutro na tešče skodelico črne kave in sprehod oz lahek tek 30 – 45 min. Pij tudi veliko vode in zelenega čaja skozi dan.

LP Oliver

Če te še kaj zanima mi piši [email protected]

Me imamo čist enake probleme.
Mene je tud zgoraj bolj malo, rit in noge so pa grozne!!!
Sem se pa pozanimala, baje da je dobro tut kolesarjenje z visoko intenziteto vrtljajev ( se pravi, vrtiš in vrtiš, efekta pa bolj malo – maš več al manj skoz v prvi prestavi) in če to delaš na tešče, baje da pomaga.
Sama zjutraj nimam toliko volje, grem pa zvečer zato na bicikel….
Pa srečno

pošlji sliko pa boš izvedela če je res tako hudo…..lp jan
[email protected]

maja je pisal/pisala:
>
> Pozdravljeni!
>
> Ne vem, kaj bi naredila, zgornji del imam sorazmerno vitek,
> spodnji del pa sam špeh in ne vem, kaj bi naredila, da bi se
> shujšala v spodnji del telesa. Vse odvečno se mi nalaga na
> stegna in boke. Ali bi zadoščalo, da vsako jutro grem na
> lažji tek s hojo ali moram delati še kakšne druge vaje in
> kako dolgo bi trajalo, da bi se pokazali prvi rezultati. Naj
> dodam, da imam nekaj kg odveč, a vse to je spodaj … Groza,
> hruška sem.
>
> HVala!
>
> Lep dan vam želim!

Jany, mislim, da sem dovolj in realna v samokritiki. Nisem visoka, zato se mi pozna vse. Ne morem se primerjati z običajnimi postavami.

Lep pozdrav!

tud jaz imam enake probleme. Sem shujšala 5 kg, zgoraj me nič več ni, od pasu dol pa brez spremembe! Predvsem stegna me dajejo. Tudi ne vem, kaj naj še naredim. Telovadim itak že.

Velik problem ki ga boste s težavo odpravile.
Maščobne celice kjer težko izgubljate vsebujejo alfa adrenergične receptorje, ki se na hormona adrenalin in noradrenalin (sproščata tokom aktivnosti in vplivata na izgubo maščobe – če delujeta na druge receptorje) odzovejo tako da blokirajo sproščanje maščobnih kislin iz maščobnih celic.
Diete število teh receptorjev še povečajo. Aktivnost ni rešitev, ker preko teh receptorjev vpliva kontra.Delanje vaj za določen predel ne prinese nič k izgubi maščobe na tem delu.

Edina rešitev je v blokiranju teh receptorjev. Uporablja se yohimbin, ki pa ga boste pri nas zaradi glupih zakonov ne boste dobile v prosti prodaji.

Več o tem: http://www.maxximum-portal.com
veliko o hujšanju boste izvedele na debatni strani tega portala

New Report

Close