Ugpdna cena ploščič in ostale opreme za kopalnico
Ne vem od kod si ampak upam si trditi,da je Gorenjska precej cenejša od ljubljanskega konca.Cene se tudi od trgovine do trgovine lahko močno razlikujejo,tako da je fino,če vidiš in preveriš čim več ponudnikov.Katere so trgovine v Ljubljani in okolici si preberi post od Hansi-ja ,sem o tem že pisala(na tem istem forumu,malo nižje ).Za podometni kotliček ti močno svetujem,da kupiš Geberit,ker vse ostalo ni v redu(če se ti pokvari moraš razbit malone celo kopalnico),za sanitarno keramiko ti svetujem Dolomite,kar pa se ploščic tiče izbiraj samo prvo klaso(cene so cca.2000 Sit ali več).Pri nas bi te tole,kar si naštela prišlo okoli 200.000 Sit.Odsvetujem ti Obi,Baumax,Gorenje,sploh pa da nabavljaš najceneje,kar vidiš.Končna številka je ponavadi zelo malo manjša ,razlika v kvaliteti pa je lahko ogromna.Če imaš kakšno vprašanje samo reci,z veseljem ti bom pomagala!
huh, to bo pa šlo res težko skozi za 200.000, če, kot praviš, naj ne vzame najcenejših zadev. jaz bi ocenil na najmanj 400.000. že samo tuš kabino dobiš težko pod 100.000, če nočeš klumpa kupovat. za pipe bo tudi potrebno odšteti kakih 100.000. potem je še umivalnik ziher 50.000, školjka 30.000, prva klasa ploščic pa je 20.000 in ne 2.000. tako da, pol milijončka za vse skupaj računajte po ta malem. ugodne keramike v sloveniji ni nikjer, so večinoma nategovalci s slabimi zalogami, vse imaš v katalogih, zato se splača pogledat v italijo.
Hulk motiš se.Jaz sem napisala približno ceno za tisto,kar je bosti napisala,da potrebuje.S tem nisem mislila na pipe in tuš kabino.To je seveda še dodatno.Cena ploščin v 1.kvaliteti JE 2000,00 Sit in Italija ima mnogo manj zaloge kot naše trgovine,pa še močno dražja je.Napisala sem tudi,da so na Gorenjskem cene tudi mnogo nižje kot v Ljubljani.Verjetno mi nihče ne verjame,ampak prodajam te zadeve in laho si siguren,da vem,kakšne cene imamo v trgovini in kako je drugje!
Petra!
Ali mi lahko poveš koliko pride školjka dolomite (talna), tuš kabina z kadičko in oblogo (70 x 70) . Mi si bomo eno kopalnico za goste opremili v Bauhaus varianti- drugo pa bomo čez leta opremili v “lux” varianti, ker sedaj ne gre vse skuapaj. Mi je pa Dolomite sanitarna oprema zelo všeč!
Naša mali wc- tuš (8m2) nas bo prišel v grobem izračunu : 250.000 sit, ker nekaj stvari imamo in nismo mahnjeni na najboljše. Saj po mojem te forume prbirajo ljudje , ki iščejo dobro in poceni in ne tisti , ki iščejo 1. klaso, saj takšni dobijo nasvete v trgovini iz prve roke za najdražjo ceno-> najboljšo kvaliteto 🙂 Alpa tud ne.
Lep dan.
Aja, ploščice niso bile neke poceni Bauhaus variante, ampak MAPEI italijanske, res cenjene marsikje, pa še niti ne toliko drage mislim da sem dal okoli 6000 za m2, v Bauhausu pa majo neke kvazi modele za od 1200 naprej.
Je pa res da živimo v bloku in kopalnica ni tako velika kot pri nekaterih v hišah, zato sem tako poceni prišel skozi pomoje. (1.100.000Sit)