Najdi forum

ugasnjena želja po spolnosti…

Tudi ti Nina, kdo bi to rekel? Saj se hecas ,mar ne? Oprosti, ne zelim te zafrkavati, svetujem ti le najdi kaksen kompromis, kot so ga predlagale zenske udelezenke te debate.
BOK stara,
Pepi

Ja, seveda so to problemi, ki se pojavljajo več ali manj povsod…tudi pri meni- stara sem prav tako 34…le da pri meni prihaja do obdobja, kot je pisala že ena zgoraj- včasih bi sex-ala vsak dan..potem pa 10 dni nič…seveda si moj mož tud takrat želi…in prav hudo je , če si sam ne želiš- sama sem si umislila za tiste dneve masažo…nabavila sem eterično olje…in potem moža prosim, naj me malo zmasira po hrbtu ( ne bom govorila , kaj rata iz te masaže) in lahko le povem, da tista neželja po sex-u izgine:-))…to je moja rešitev za dneve, ko mož bi, meni pa se “ne ljubi”…..vam vsem pa želim, da svoje probleme čimprej rešite, saj se drugače res lahko naredi, kot je pisal Štumpantl, da bo to vprašanje za temo :prevaral me je………žal je tako…..sex-enkrat mesečno, pa še mogoče z nekom, ki ne sodeluje….ne pelje v dober odnos….(dobri se mi zdijo tudi predlogi z branjem erotičnih revij ali gledanje takih filmov, pa seveda opustitev samozadovoljevanja- če se na samem samozadovoljuješ -ti prav gotovo potem ni do sex-a….skratka…nekaj je treba nardit!)

Pozdrav vsem, pa čimboljšo rešitev!

Andreja

Ediju !
Ali si poročen in če si ali bi enako razmišljal tudi o svoji ženi, bi ji privoščil seks z drugim, če je ti ne bi zadovoljil ?
Daj ne bodi bolan !

Spet vsem lep pozdrav !

Presenečena sem nad odzivom! Zdaj se še bolj sprašujem – pa kaj vendar je nam ženskam , da nam motivacija za seks pade in kaj je vam moškim – da vas v hlačah stalno ščemi? Ste moški zvečer vedno zadovoljni sami s seboj in z dnevom , ki ga imate za seboj?
Premlevate kdaj tekoče probleme ? Recimo , kaj bo naslednji dan za kosilo, ali imajo otroci kake težave ( slabo vest , ker se jim niste imeli dovolj časa posvetiti ) , kaj bo naslednji dan v službi., zakaj je žena danes zamorjena.. itd..itd..
Če ste v tej poziciji – kako lahko neobremenjeno seksate ? Jaz namreč ne morem sredi večera izklopiti možganov na ˝out˝ in se prepustiti seksu . Edi in ostali – tako bi rekla- če si zvečer po 20.00 uri zadovoljen, spočit in si rečeš juhuhu ( kako je življenje lepo ) , takrat tudi seksaš lahko tja do 2.00 ponoči, ker se ne bojiš naslednjega dneva..
Kaj pravite ?
En lep spočit vikend z… ali brez…!

Joj Lorena, kako te razumem, enako sem sama doživljala, mož pa je skočil med rjuhe z drugo, ker vedi, da je mož drugi otrok in ravno tako rabi pozornost in ljubkovanje kot otrok, on je odrinjen, počuti se nezaželen in to išče.. če tega ne dobi pri tebi drugje… in takih “počepk” je vse preveč na tem svetu, saj jih v bistvu dedci ne marajo, ne bi živeli z njimi, le noge dajo narazen takrat, ko oni to rabijo, ti doma si pa zmatrana itd … vse to sem sama doživela. Danes bi ravnala oba drugače, on pravi, da bi moral malo potrpeti z mano, me bolj razumeti, jaz pa ne bi bila tako naivna, kot takrat, ko sem mislila in mu tudi rekla enako kot ti, pojdi pa drugam seksat, če ti to toliko pomeni.
Pravim ti še enkrat, raje potrpi ( seveda če ga ljubiš ) kot, da boš čez leta to obžalovala, zapomni si – moški brez seksa težko zdržijo že en dan, kaj šele teden dni, me ženske pa smo lahko brez seksa …. ohoho !

Zdravo Zeta!
Sicer možu jaz še nisem rekla, naj si poišče drugo, ne vem pa zakaj ti toliko obžaluješ svoje takratne besede.. Če bi jaz to rekla , bi moralo biti že tako kritično stanje v zakonu da bi mi bilo res že vseeno kaj se bo zgodilo. Če bi si res našel drugo bi mi samo dokazal da je v zakonu z menoj samo v ˝dobrem˝ ( saj se spomniš poroke : ostanita skupaj v dobrem in slabem..), ko pa pride slabo na vrsto pa bežimo k drugi ! Vem , da se moški pustijo razvajati in da so bolj ˝člani krdela ˝ kot pa poglavarji- pa vseeno bi nekaj tolerance od njih le pričakovale, kajne..
Pa še nekaj – delo bi si mož in žena res morala deliti 50%- 50%,
od čiščenja WC školjke do učnih ur pri šolarjih, kuhanja kosila itd.. Mislim da bi potem moški tudi manj radostno skakljali okrog svojih dragih na 100 in 1 način.. Verjetno bi jih malo jezila tista zasmojena ponev, pa smrdljive nogavice, da o školjki niti ne govorim…Navsezadnje -avto lahko tudi jaz operem- prebelit stanovanje tudi znam, na pivo tudi lahko grem, pa na nogometno tekmo…le tisto vreščanje otrok malo težje poslušam… pa tudi to bi šlo sem pa tja…
Ta delitev dela se nas nikakor ne prime , skupna delitev postelje in njene radosti – o ja to pa ja … In spet smo ženske vsega krive…

Daj Iorena, malo vec optimizma. Saj imas prav, vendar si si delno sama kriva. Kako pa to vzgajas svojega moza, da je taksen? Zakaj pa ne reces, da naj naredi to in to, pa bo potem nagrajen! Ce te ima rad, bo z veseljem opravil tisto delo in se pri tem “rajcal” glede obljubljene nagrade. Vsaj nasmej se ob tem nasvetu,
Pepi

Hej , Pepi ti si faca- se vidi da si že poln izkušenj ( moških ).
Moški ste pa čist res eni veliki otroci…
Ma, kaj vam nič ne vžge kaj bi blo za postorit…? Mislim, da malo tudi ignorirate tako ˝babje ˝delo, kajne ? Veš kako je – mačo se ne dokazuje samo v postelji- žal …
Danes zvečer se bom ulegla in rekla – prvo pomij posodo – pol pa lahko, ha, ha…
Mogoče pa ni slaba ideja, hmmm…
Čav !

Lorena, ne bo vžgalo, mož bo raje odšel k tisti, ki mu takih pogojev ne bo postavljala…. dobil bo crkljanje zastonj, ne manjka se takih, ne pozabi !
Zahteve od takih “počepk” pridejo kasneje ……

Sem napisal pac, kaj pri meni vzge. Odkrito priznam, da se res, kolikor se da, izogibam gospodinskim poslom, razen pecenju in kuhanju za posebne priloznosti. Ves, jaz imam kar dober izgovor za delo zunaj (vrt, nekaj zivali). Poleg tega nisem vec tako divji, da bi me scemelo prav vsak dan, ker sem ze malo v letih, ha , ha…. Pase pa vseeno se!
Lepo se imej,
Pepi

Zdravo Zeta!

Veš kako je- vse se vrača- vse se plača.. Počepke , kot ti praviš so tiste, ki imajo veliko cajta na razpolago in jim gre le to po glavi
kaj bodo imele na sebi da bodo več ulovile..
Ponavadi ne zdržijo pri enem moškem prav dolgo časa, razen če ni premožen.
Torej to ve vsak pameten moški in ve tudi v kaj se podaja.
Jaz recimo svojega v takem primeru ne bi sprejela nazaj.
Zakaj si ga pa ti ? Zaradi otrok, dolgčasa, morda financ?

Draga Lorena, o tem boš takrat odločala, ko bo prišlo do tega, do takrat pa je vsaka pametna, kako bi ona in kako ona ne bi in bla bla… tudi jaz sem tako rekla.. vendar, ko to doživiš si pa čisto na tleh. Ne bi zdaj o tem s teboj, ker o tem govoriš lahko le s tisto, ki je to doživela … Oglasi se, če boš med njimi !

Dan Lorena! Kakšno lepo ime…ti je v resnici tako ime? Ne vem, kaj boš razbrala od predhodnjih odgovorov, tudi ne vem, če ti bodo kaj pomagali. V najlepših letih si, veš to…ne zapravi jih z razglabljanjem…zgubljaš samo čas in brezpametno trošiš svojo energijo. Povej, še ljubiš tvojega dragega? Je še ljubezen med vama, ali je vse postalo navaden vsakdanjik…Mar ni lepo v življenje vnesti nekaj pozabljene romantike…prižgati sveče, poslušati glasbo, skuhati dobro večerjo…povedati svojemu dragemu nekaj lepega…živeti trenutke tega prekratkega življenja…saj ni vse samo v sex-u. Preseneti sebe, vzami si čas, nauči se spet okusiti čare ljubezni…zbezaj tvojo boljšo polovico iz otopelosti, naj se potrudi obuditi čutnost in ljubezen med vama. Zapelji ga. Včasih pomaga že samo dejstvo, da se ne ukvajamo več toliko sami s seboj, da enostavno pozabimo na sebe…Vem, da ti bo uspelo. Prepričana sem v to.
Pozdrav,
Angel

joj, kaj naj pa jaz rečem. Moj mož je pa ful preveč uvideven tako da sploh ne teži. Ne da ne bi, ampak tudi če bi, ne bo rekel nič če jaz nisem za. Tako da včasih ne vem če ima dovolj. Pogovor…saj pravim da me ‘preveč’ razume. Tudi ni tip ki bi skakal drugam. Jaz pa bi mu rada ustregla tudi kdaj ko sama ne bi…pa ne vem a bi to moralo biti vsak dan, vsak drugi… Kakor je je on zadovoljen… Na dopustu vsak dan, med tednom včasih nič (oba sva ful zaposlena in ponavadi res izčrpana padeva v posteljo – mogoče bi se pa kdaj le še malo namigal pa vidi mene zmatrano pa ne reče nič…) Kaj pravite moški, kolikokrat rabite (mislim-rabite, ne koliko bi radi) da vam preveč hormoni ne podivjajo?

Meni mož kar precej pomaga pri gospodinjskih delih. Pogrešam pa pogovore, sprehode, smeh. Ko sva bila nekaj časa brez otrok med počitnicami, je on večino časa preživel pred računalnikom ali pred televizijo.
Moški so pač različni od nas žensk. Me se preveč obremenjujemo (vsaj jaz) s tem, kaj bo jutri za kosilo, kaj bo otrok oblekel za v šolo, je naredil nalogo, je mogoče lačen. Določenih stvari pač ne morem odmisliti. Imam občutek, da je vsa odgovornost na mojih ramenih. Ko se hočem o vsem skupaj pogovoriti z možem, pa on raje gleda v televizijo. Včasih me prime, da bi jo vrgla skozi okno.
Zadnje čase sem pod takim pritiskom, da imam občutek, da mi bo vsak čas razneslo glavo. Pogosto se zvečer ne morem spomniti kaj sem recimo jedla ali delala dopoldne. Če se bo tako nadaljevalo, bom pregorela. In ob vsem tem, če sem čisto iskrena, niti ne pomislim na sex.

Sočustvujem s steboj ,se bo že naveličal in vse bo kot se je začelo .
toliko za tolažbo !
“Štumpantl”

Angel:

Le kje si bil s svojim nasvetom pred enim letom. Meni je pomagalo ampak, da sem do tega prišla sem morala preživeti vse drugo, tako kot Zeta in verjetno še katera. In, ko sem se končno vzela v roke in sklenila zadevo postaviti na pravo mesto sem ubrala pot, prav takšno kakršno svetuješ.

Zeta:

izredno me veseli, da nisem edina, ki upa, da ni naredila napake, ko ga je vzela nazaj. Na žalost pa ostaja grenak priokus in daleč nazaj potlačen strah, kaj, če… Iz tvojih izkušenj – ali to kdaj mine?

Vsem ostalim pa lep pozdravček in mogoče majhen nasvet – ne ukvarjajte se samo s seboj, pozabite za trenutek nase in mislite na vaju.
Tale vikend kajne, ne odlagajte na …

Draga Sonja, povem, da nikoli… boli nekje v globini duše. Ne zaupam mu in mu ne bom nikoli več, to tudi sam dobro ve in pravi, da me razume, vendar življenje teče dalje, živiva bolj polno, vzameva si čas samo za naju, greva tudi sredi popoldneva v hotelsko sobo samo, da sva čisto sama in si dava duška… skratka če bi čas lahko zavrtela nazaj, tega pravi ne bi več storil, ker je en nepremišljen korak preveč drag in grenak !

Na koncu pa bi dodala, moški ne bi skakali čez plot, če “počepk” ne bi bilo. Kdo pa da noge narazen?

In draga Lorena, moški se premalo zavedajo s kom gredo v posteljo, oziroma takrat o tem ne premišljujejo preveč dolgo, prilika naredi svoje, toliko časa ga obletava in se mu nastavlja, mu daje signale, da biologija ( dostikrat brez kemije)naredi svoje, enostavno se gre nanjo le izpraznit in nič drugega, potem pa te “počepke” stokajo in tarnajo, da so bile le izkoriščane …

Ja, BI! Nisem gospodar njenega telesa, itd.., itd…
Za mene je zvezstoba nekaj kar si sam želiš, ne pa neka omejitev, ki izhaja iz neke (poročne) pogodbe itd..

Seveda pa ima partner, ki ne vara, prav tako vso pravico, da ravna v skladu s svojo vestjo, in sprejema ukrepe, ki se mu zdijo smiselni.

Z zanimanjem sem prebral vso pošto. Sem starejši po letih vendar mlad po srcu. V zakonu sem že dobrih 25 let , zato mi lahko vrjamete da imam nekaj izkušenj. Gospa Lorena, ALI STE SE POSTAVILI PRED OGLEDALO IN SE ODKRITO VPRAŠALI ALI NI VZROK ZA TO DA SE VAM MOŽ IN SEKS Z NJIM UPIRATA TRETJA OSEBA ? Nikar ga ne obsojajte zaradi njegove želje po seksu kajti prehitro se bo zgodilo da boste sami doma za štirimi stenami in se spraševali :”
Kaj sem pa naredila da me je zapustil, prevaral…..”
Lep pozdrav!
Štajerc

New Report

Close