Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem ARTHRON – fizioterapija Udarec v mečno mišico

Udarec v mečno mišico

Pozdravljeni,

pred 2 tedni me je konj brcnil v levo mečno mišico. Me je seveda kar zabolelo, pojavil se je hematom, 2 dni sem kar čutila bolečino potem pa vedno manj. Nič nisem mazala, hladila ali karkoli, ker se mi ni zdelo nič hudega. Pred 1 tednom, torej 1 teden po udarcu pa me je začelo bolet ponoči toliko da se zbudim, boli ob določenem položaju, če počepnem, če imam noge leže na mišici ali obratno, ob pritisku… Čudno se mi zdi, da začne bolet po 1 tednu. Sicer normalno hodim, kolesarim, fizično delam…. to mi ne povzroča bolečin, le ˝čutim˝ malo. Imam pa visok prag za bolečino. Kaj naj naredim? Bi morala k zdravniku?

Hvala

Pozdravljeni,

Glede na opis vaših težav je verjetno poškodovana mišica. Svetujem, da opravite UZ pregled mišice in klinični pregled pri zdravniku, ki se s takšnimi poškodbami ukvarja.

Lep pozdrav,
Renata Vauhnik

ARTHRON, Sklepne in športne poškodbe Ljubljana, Celje, Maribor, Nova Gorica 041 654 330, [email protected], http://www.arthron.si

New Report

Close