Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Udarec oteklina

Udarec oteklina

Pozdravljeni
Pred dvema dnevoma sem z predelom clenkov in zgornjim delom dlani kjer potekajo kite in zile precwj mocno udaril ob trd predmet pri padcu. Rdecina in bolecina sta bili prisotni prvo noc potem ok.
Danes pa sem med obremenitvijo roke opazil da je med obremebitvijo raahlo zatekla v predelu nad clenkoma mezinca in prstanca proti zapestju. Bolecina an otip je pristona a blaga. Prste premikam normalno. Ob pocitku oteklina rahlo ohlapi skoraj v normalno stanje.
Zanima me ker sem na dopustu bi bilo smiselno obiskati zdravnika ali lahko pocaka na vrnitev domov ali izboljsanje?
Skrbi me tudi da se nwbi v roki pojavil kaksen strdekin zato otece oz. Jw rahlo otekla. Bi moral obstajati kaksna modrica oz podkozna krvavitev da bi lahko utemljeno sumil na kaksen tak crn scenarij?
Hvala ze vnaprej za vas odgovor

Hja kaj je to črn scenarij… v opisu ne najdem ničesar smrtno nevarnega, se pa da pri takih udarcih zlomiti kakšno, največkrat mezinčevo dlančnico, kar pa se bo videlo samo na rtg
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Torej je najbrz strah o tem da bi na mestu udarca ali zaradi njega nastal kaksen strdek malo vrjetn oz. Se to v praksi ne dogaja na nacin kot si predstavljam ta strah?
Se zahvaljujem za Vas hiter odgovor

Mislim da vas je strah vesoljcev, torej neznanega. Stvari ne gredo na tak način in sumim, da si nekaj k sreči narobe predatavljate. Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close