Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Bolezni srca in ožilja Kardiologija Ubrzan rad srca

Ubrzan rad srca

Poštovanje,dobra večer.Molim vas da li bi me razumjeli na Hrvatskom jeziku,jako sam zabrinuta i u stranoj sam zemlji.Vidjela sam na ovom forumu da se jako dobro trudite objasniti ljudima nalaze i dajete prave savjete.Molim Vas mogu li postaviti pitanje na Hrv.jeziku?Hvala Vam,lijep pozdrav.Dijana

ovo je automatski prijevod s hrvatskog na slovenski pomoću “Google Translate”:

Lep pozdrav. Prosim, če me razumete v hrvaščini, ker sem v tujini, sem videl, da se zelo trudite ljudem razložiti ugotovitve, lahko Postavljam vprašanje v hrvaškem jeziku? Hvala, lep pozdrav

Dober dan, imam vprašanje za kardiologa, sem na pravem mestu? Koristim uslugu google translate,je li moguće ovako obkasniti stanje?

Najlepša hvala, nekako mi je uspelo z google prevajalnikom🙋‍♂️

Poštovana,

Pitanje može biti u bilo kojem jeziku. 😊

LP

Poštovani,zahvaljujem Vam na odgovoru.Moj problem je ubrzan rad srca.Imala sam ablaciju u 1.om mjesecu ove godine,kod Hisnovog snopa.Ja sam imala jake napadaje Tahikardije,ali tek su mi u Hrvatskoj na gođišnjem odmoru uspjeli uhvatiti na Ekg-u puls od 165 u minuti.Do tad je moj doktor kućne prakse mislio da imam napade panike.Međutim,doktor kardiolog kod kojeg sam zaprimljena sa tim pulsom je rekao da je to tahikardija,poremećaj srčanog ritma i dao mi lijek Bisoprolol 2.5 mg.i sa tim sam lijekom došla nazad u DE.Moje se stanje smirilo,ali su mi se znale dogoditi opet tahikardije ali navečer i teško sam podnosila napor.Oni su sve svaljivali na psihu Zatim sam našla privatnog kardiologa ovdje u DE i on me poslao na elektrofiziološko ispitivanje gdje je učinjena ablacija.Ja sam se mučila 5 godina sama i tražila pomoć,ali kako su tahilardije bile iznenadne dok hitna dodje moj puls padne na 120 i ja budem u jakom strahu.Zadnju godinu imam pametni sat i pulsni oksimetar,što prije nisam imala,pa nisam mogla bez ekg dolazati.Molila bih ako ima doktor lardiolog da mu pošaljem nalaz ekg u kojem je to zabilježeno pa da ga on očita.Hvala Vam

Poštovana

Pitanje je nejasno. Ako ste imali ablaciju i ako je bila uspješna, zašto vam je potreban kardiolog za dodatno mnenje?

LP

Pozz,doktor kaže da je učinio ablaciju,ali da ja imam prirodno ubrzan rad srca i da i dalje moram piti lijek Bisoprolol.Ja ga pijem već 7 godina  svako jutro od 2.5 mg i sad navečer pola 1.25.Ablacija je urađena nakon što sam na svoju ruku tražila kardiologa,jer je njima sve bio napad panike.Doktor koji je radio ablaciju je mene uspavao,kaže da se Tahikardija može opet ponoviti i da i dalje moram piti lijek.Meni je puls uvijek preko 100 ako ne uzmem lijek.Ovdje se ne mogu dobiti nalazi kao kod nas da svi mogu vidjeti.Namučili su me i ostala sam bez posla bila zbog ovog stanja i sad moj doktor kućne prakse se meni ispričava i kaže da on nije mogao znati bez tog elektrofiziološkog ispitivanja.Jedini nalaz koji imam u tom stanju nije bio uzet u obzir,a bio je glavni dokaz.Osjećam se izmučeno i napaćeno jer sam sve morala sama tražiti i mučiti se i živjeti u strahu od tolikog lupanja srca .Nisam poznavala jezik i mogli su kako hoće sa mnom.Do tad nilad nisam imala napad tahikardije niti sam znala za doktore.Poslala bib vam nalaz samo da ga vi pogledate i kažete vaše mišljenje ako mogu.

New Report

Close