Najdi forum

Ubon thai Prušnikova

Mogoče kdo pozna kaj se dogaja v tajski masaži Ubon Thai na Prušnikovi. Sem kar občasna stranka in zadnje čase se mi tam več ne zdi to, kar je bilo. Imajo 2 neki novi “maserki”, ki se lahko skrijeta pred dosedanjimi.
Vse si bodo pokvarili in tako izgubljali stalne stranke.

A sta tanovi maserki iz Tajske? Verjetno so kar dve našli iz avstrije pa so se zafrknili ali pa je nek “agent” kar tako poslal dve deklici, ki imata nekaj izkušenj v masažnem salonu na neki prašni cesti v Bangkoku. Tako je ko delaš posle s takšnimi državami, vedno gre nekaj narobe…

Ko preizkusim masaže v Kambodži jaz vedno “lower the bar”. Ne preveč pričakovati, saj še verjetno pisati in brati ne znajo. Grem na masažo stopal in olje lepo prepreči trenje na dlakah, tista kokosova krema pa se izsuši in ko rečem, da boli ker vleče za dlake pa ne razume dokler ena zraven ne prevede. V pol ure je samo “okay” parkrat rekla, drugo nič. Verjetno je “tanova”.

Če plačuješ 50€ in več na masažo potem je že problem. Drugače pa $10 masaže v teh državah izgubijo pristnost, če je vsako osebje čisto zmodernizirano, razmišljajo zahodnjaško in delajo strogo po pravilih. Mi je prav fino, ko mi domačinke rečejo, da jim je všeč moj veliki nos. Ta murka mi je prej samozavest izgubljala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close