Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost tv slo1, dnaes, 7.4. ob 21h, dok. oddaja o neplodnosti

tv slo1, dnaes, 7.4. ob 21h, dok. oddaja o neplodnosti

Punce, zasledila sem tole reklamo:
http://www.siol.net/tv-spored.aspx?val=2645350&flag=rrgn4ktjxjexq6r5bqgg
Če ne za kaj drugega, bo dobra za malo se zjokat.

Kitty, solze so mi tekle, ko je bilo govora o pismu…

fajn oddaja, v želosdcu pa je ostal en velik cmok…

In smo se zjokali.

Res čudovito pismo, tudi meni so pritekle solze.

Oddajo sem si pravkar ogledala in sem se ob njej marsičesa naučila. Zdravniki in biologinje so povedali dosti poučnega. Predvsem pa želim za sodelovanje pohvaliti Kitty in gospo, katere imena si žal nisem zapomnila, ki sta v oddaji predstavili svoje izkušnje in občutke. In otroke:)

Nisem jokala, nasploh jaz ne jočem veliko. Sem pa dobila več moči in volje za naprej.

Hvala vsem, ki so se trudili v oddaji in z oddajo.

Tudi jaz sem gledala.

So se mi celo oddajo po telesu bravinci sprehajali. Škoda da moj mož ni gledal.

Navijam za vse ki smo v temu, da nam uspe.

Tudi jaz sem jo gledala. Krasna, poučna,..Iskrene čestitke vsem, še posebej Kitty, za katero mislim, da ima pri tem največ zaslug. Sama ta forum spremljam tudi že od leta 2004.
Ja, mi je tudi žal, da moj dragi ni uspel gledati. Pa tudi sama sem začetek zamudila. A ve katera, na kak način je po tolikih poskusih Kitty uspelo dobiti ovulacijo.? A je, če sem prav razumela potem čisto spontano zanosila?
Pismo zeeelo lepo. Se me je dotaknilo do solz.

Vsem vse dobro!

midva z možem sva tudi gledala. Sicer sem nekaj malega zamudila a ujela bistvo. Vesela sem, da so v GKLJ pridobili tako želeni mikroskop, sedaj moram doktrco poklicat, da mi dopolni napotnico, da bi seme bolje pregledali (ali pa je to že rutinsko). Me je pa presenetilo in sem bila malce jezna, ko je Bokalova govorila, če sem prav razumela, da ti dajo stopko pri nekje velikosti foliklov 20-22, tako da so pri punkciji folikli veliki med 22-24. Sprašujem se potem, zakaj so meni dali stop injekcijo šele pri velikosti foliklov 23-25.(prvič pri 20-23). Tisti trenutek po stopki se je v meni začelo pretakati, potem pa pridem na punkcijo in same nezrele celice.Pa ful jih je bilo malo. Mislim, da so mi prepozno dali stopko-no moje mišljenje. Bila sem nekaj časa jezna, sedaj grem v nov postopek konec meseca, pričakujem veliko boljši rezultat 🙂

Sem pa tudi jaz zjokala, ko je bilo govora o pismu. Lepo. Mojemu se je oddaja zdela ful zanimiva.

Dobra dokumentarna oddaja. Tudi mi2 z možem sva jo tudi gledala. Stvari so mi bile že več al manj znane, saj sva šla že čez vse peiskave in kar nekaj postopkov.
Zelo poučna je za tiste, ki so še na začetku preiskav.
Če koga zanima je danes (8.4.) ob 12. uri ponovitev.

tudi mene je presenetilo glede velikosti foliklov.Jast sem stopko dobila na dan ko je bil zjutraj največji folikel velik 18,ostali pa 16,15…..vendar pa je bil endometrij tapravi.ne vem mogoče je odvisno od obojega.

Zelo zanimiva in poučna oddaja.
Morda sem malo zamudila in nisem ujela, na kakšen način je zanosila ta druga gospa, ki je imela enega fantka?
Kdo pa je Kitty? Nisem redno tu na MON, mi lahko katera pove?

Tudi midva z dragim sva gledala. Žal sem nekje na sredini zaspala.
Je pa to res pučna odaja sploh za pare, ki so šele na začetku tega problema. Lepo so bili razloženi in prikazani postopki čez katere moraš it.

Super oddaja, tudi meni so pritekle solzice! Kitty super si, pogumna ženska!

Bravo Kitty in predvsem HVALA za vse kar delaš za nas.

Tisto o pismu v imenu Gabriela pa kar nisem mogla gledati, preveč me je ganilo. Sploh ne vem za kaj je v bistvu šlo.

oddajo si lahko ogledate preko spleta…http://www.rtvslo.si/play/ljubezen-vztrajnost-otrok/ava2.31977521/
lp

Krasna oddaja, tudi midva sva gledala :)))
Tisto pismo sem pa že pred časom prebrala na Živi, tako da (tokrat) nisem “puščala” zraven :))))

Hvala Kitty in vsem ostalim sodelujočim – super ste bili!!!

ilona

men so šle kr kocine pokonci ko je bilo govora o vsebini pisma. sem mojega pogledala in sva oba hkrati rekla, kok lepo!!!

No meni je film tudi všeč:))) Poučen in zelo pozitiven.
Mislim, da je zajel vse pomembno in da bo marsikomu vlil malo pozitivne energije. Kar je pravzaprav vzrok, da sem se odločila za sodelovanje.

Kitty imaš zelo lepega fantka in priden je tudi sem videla, kako lepo že zna jesti sam pravi korenjak.

Moj pa ni gledal z mano… je imel kao ene opravke. Mi je prav žal, mogoče potem ne bi več tolk jamral, ker mora enkrat na sto let v tisto malo špajzo na GK… :))

New Report

Close