Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija TV oddaja Dobro jutro

TV oddaja Dobro jutro

V ponedeljek, 19.1.09, si na TV SLO1 zjutraj ob 8.30 oglejte oddajo DOBRO JUTRO, v kateri bosta v živo sodelovali članici našega društva. Tema pogovora bo o fibromialgiji, sindromu kronične utrujenosti in o delovanju Društva. Namen pogovora bo svetovalne narave.
Če imate objektivne pogoje (v dopoldanskem času), vam ogled toplo priporočamo.

Hvala v imenu Društva – za sodelovanje in pogum, dragi članici, in srečno!

Veronika

Spoštovani!

Rada bi pohvalila g.Evo in g.Tatjano za izvrsten prispevek k prepoznavanju in osveščenostjo naše bolezni. V tako kratkem času so povedale veliko najpomembnejšega in res še enkrat pohvala tako z moje, kot verjetno iz strani vseh nas bolnikov.
Lep pozdrav, Dušanka!

Odlično, Eva in Tatjana! Telefoni kar brnijo!

Veronika

Pismo na naslov Društva:

Danes sem slučajno na tv poslušala a bolezni fibromialgija in sem si rekla, to je to, to imam tudi jaz, samo žal pa še ni tablet za olajšanje vseh teh težav.

Imam diagnozo močan sidrom nemirnih nog, ki jih imam verjetno že od rojstva, kar pa je z leti postalo vedno hujše. Pred štiri leti sem se začela zdraviti s tabletami mirapexin, ki mi fantastično pomagajo in mislim, da brez njih ne bi več preživela. Počutim se idealno, kljub temu imam še določene težave, vendar ne več v tako hudi obliki, zato sem prepričana, da diagnozo, ki sem si jo postavila danes na podlagi znakov težav, ki ste jih omenili na tv. Hvala vam za te informacije in se bom takoj prijavila v društvo, samo kje in kdaj se naj prijavim. Lep pozdrav
(naslov in tel.št.)

Hvala,dobrodošli! Odgovor ste prejeli na e-naslov. LP!

Veronikin post sem prepozno prebrala, prav tako sem takrat bila v službi, tako da oddaje nisem gledala. Vendar je moj soprog našel link do oddaje, tako, da jo lahko pogledamo tudi tisti, ki nismo vedeli zanjo, ali nismo bili doma.

http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.26781487/

Hvala, Eva in Tatjana, za odličen prispevek in pogum. 🙂

LP

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

New Report

Close