Najdi forum

koliko od vas kupuje v tušu in ste videli recimo en izdelek v akciji, na polici je bila akcijska cena na blagajni pa so vam jo računali po novi ceni…
meni se je to zgodilo že velikokrat in vseeno me preseneča, da kljub temu, da sem na ceno izdelka opozorila in, da ni več v akciji še danes po 5 dneh imajo ceno akcije…zanimivo mi je, da se noben kupec še poleg mene ne razburi, saj nisem edina ko kupim nekaj kar ni v akciji a imajo še vedno akcijo…pa tudi recimo danes imajo akcijsko ceno mesa, a ga računajo po stari ceni, čeprav se akcija je že začela in je označena na artiklu??? nič jasno, potem pa je kupec tisti ki bi moral pazit…!!!

Jaz veliko nakupujem v Tušu in s tem kar ti tukaj opisuješ nimam težav. Meni še nikoli niso na ta način zaračunali izdelka in glede na to da je danes vse kodirano sploh ne vem kako so to kar ti opisuješ lahko zgodi, tako da je mogoče vzrok temu kar pišeš tvoji previdi ali kaj tretjega. Pa ne nakupujem samo v eni trgovini Tuš ampak kjerkoli sem in kaj potrebujem večinoma so to trgovine Tuš!

V kater Tuš pa hodiš ti? Se mi zdi skoraj malo neverjetno tole kar trdiš, da kljub tvojemu opozorilu ni bilo nobene reakcije. Namreč prijatelj mi je razlagal kakšno kontrolo imajo nad izdelki, da nebi pretekel rok ali znižanje.
Sicer pa tudi sama nemalokrat zavijem v Tuš ker imajo dobre izdelke pa seveda tudi kadar imajo kaj v akciji pa so cene držale.

Človeški faktor je vedno v igri, tako, da pozornost ni odveč. Prejšnji četrtek sem zavil v Tuš in kupil meso za žar pa cottage sir in jogurte, ki so bili na znižanju in so na blagajni upoštevali pravo, torej znižano ceno. Še turistično zavarovanje sem plačal za dopust, imajo super zrihtano – v trgovini točka Dobra ideja ali nekaj takega. In najdeš gor vse potrebno pa potem imajo še darilne kartice in Free naročniške pakete. To vse lahko skleneš kar tam, pa cene seveda držijo.

Odgovor na objavo uporabnika
katjuša9839, 17.08.2012 ob 08:34

V kater Tuš pa hodiš ti? Se mi zdi skoraj malo neverjetno tole kar trdiš, da kljub tvojemu opozorilu ni bilo nobene reakcije. Namreč prijatelj mi je razlagal kakšno kontrolo imajo nad izdelki, da nebi pretekel rok ali znižanje.
Sicer pa tudi sama nemalokrat zavijem v Tuš ker imajo dobre izdelke pa seveda tudi kadar imajo kaj v akciji pa so cene držale.

Tisti kreteni ki ste jezni na sebe in celi svet in se potem hodite izživljat na nas trgovce se gladko jebite in pocrkajte

New Report

Close