Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom tuš kabina po 2 letih zanič

tuš kabina po 2 letih zanič

vratca 2 leti stare tuš kabine so zaradi kotalnih ležajev na vrhu nenehno v okvari. nenehno jih menjujemo -že od 2.meseca po montaži-tako da nam ležajev sedaj niti prodajalec ne dostavlja več- in se nenehno kvarijo.
Kaj lahko storimo? prodajalec se ne odziva več, na ogled nikoli ni hotel priti, vratca pa so bila kupljena kot ena boljših ( kaljeno steklo ipd).
Tudi kda je keramična, montirana je slabo, ne tesni obenem pa sem opazila da je tudi popokala…
ali mislite, da je edina rešitev razbiti vse ( nova kopalnica) ter vstaviti novo, ali bi bilo možno še kaj drugega?
lep pozdrav

Imam občutek, da je pri vas nekaj narobe z montažo.

ja, tudi jaz, vendar ne vem, akjs edaj lahko naredim…

Vasa tus kabina ni v redu zmontirana. Tezava je verjetno ze v tus kadi, ker ni v “vago”, se pravi je tudi podlaga kriva. Posledicno je tudi tus kabina “na silo” privijacenA V steno in posledicno kolescki padajo z vodil, ker jo po domace povedano zateguje. Tukaj verjetno kolescki in vodila niti niso vzrok ampak le posledica. Ce je tus kad popokana, je to po vsej verjetnosti tovarniska napaka, ki je vcasih opazna sele takrat, ko je tus montiran (kot las tanka razpoka v glazuri). Na zalost z reklamacijo ne boste veliko opravili, ker je garancija eno leto, lahko pa se obrnete na vasega monterja in mu reklamirate slabo opravljeno montazo (seveda, ce je to obrtnik, ki vam je izdal racun). Jaz osebno vam svetujem nakup nove tus kadi, res dobrega instalaterja, skoraj gotovo vam pri stoprocentno dobro vgrajeni tus kadi sploh ne bo treba menjati tudi tus kabine. Ker je tus keramicen, ne bo potrebo razbijat skoraj nic ploscic, saj je taka kad samostojeca. Vsekakor se pa vsaj nekaj stroskom ne boste izognili.

New Report

Close