Najdi forum

Živjo !

Rabil bi nasvet za tuš kabino in sicer potrebujem bolj majhno tuš kabino, naj bi bila pa obvezno polkrožna, če se da dobiti kje dimenzije tam okrog 70 x 70 ali pa morda malo več?
In sicer zanima me kateri model oz. proizvajalca priporočate? Rad bi res neko “modernega” izgleda in kvalitet.

Aja pa še to, kje v Ljubljani bi se dalo nabaviti kopalniško keramiko in opremo italijanskega proizvajalca Dolomite?

Hvala in lep pozdrav.

Pokliči na Kolpa san, imajo ful.

Kolpa San ima sicer zelo kvalitetno blago,le tus kadi niso najboljse,ker so akrilne.Keramiko Dolomite lahko kupis po vseh boljsih trgovinah s keramiko(Krisma,Tapro Trgovina,Homa,navsezadnje tudi v Mercator Tehnika centru).Tus kad 70×70 bos polkrozno tezko dobila,kolikor vem,od Dolomite obstaja ampak oglata.Ce se le da,kupi 80×80,ker je vsaj malo bolj prostorna.Pozorna bodi tudi na radius,ki mora biti 550,ker na tega pase vecino tus kabin.Lep pozdrav!

pozdrav!

mi imamo od termo tehne tuš kabino. cela je iz kaljenega stekla z kromiranimi ročaji od znotraj in zunaj. meni je res všeč. je pa tudi polkrožna.
mislim pa, da 70 x70 kabine ne obstajajo.

mogoče sem ti kaj pomagala….

pa lep dan želim

Jaz sem se odločil za Reflexovo kaljeno steklo. Glej, da bo imala čim manj robov in delov do katerih je težko priti.

LP

Boštjan

Tuš kad 70×70 obstaja samo v oglati varianti. Lahko pa narediš tuš kabino brez tuš kadičke, samo upoštevati je potrebno način izdelave oz. priprave podlage. To obvlada večino boljših polagalcev ploščic. V kolikor so ti všeč artikli proizvajalca DOLOMITE, mislim da je najboljše da se obrneš na trgovino HOMA Ljubljana. Tuš kabine od “slovenskih” proizvajalcev KOLPA in REFLEX, drugače pa pazi. Na daleč se izogibaj BAUMAX in podobnih. Raje porabi 10 – 20 tisoš več za kabino bo kasneje manj problemov.

Veliko uspeha

New Report

Close