Turčija, Grčija
Jaz ti pa priporočam Rodos, mali otok 130 km premera, lepi zalivi, prijazni grki in grkinje veliko zabave, če jo hočeš in še in še…… Pa še posebno veliko zelene površine kljub vročini!!!! Uf kje je že to ::::))))))Medtem ko me Turčija Kemer ni navdušil, mogoče tudi zato, ker sem fasala neko zastrupitev ::(((.
Karkoli boš izbrala, je dobra izbira. V Turčiji (Alanyi) sva bila na poročnem potovanju, v Grčiji pa na dopustu na Kreti in Karpatosu. Na Karpatosu sicer ni kaj veliko za videti, Krete pa v počitnicah ne moreš obdelat, res je veliko za si ogledat.
Povsod mi je bilo všeč, težko bi rekla, kaj je bolje.
Lep dopust!
Turčija.Midva sva bila nekaj let nazaj točno v hotelu Dinler v Alanyi.SUPER!!!Imajo all inclusive sistem in to res ok.Ogromno hrane in pijače čez cel dan,pa vmes strežejo koktajle,itd.Nobenih pripomb.Hrana samopostrežna za vse obroke.Da sladic ne omenjam.Midva sva bila 14 dni in sem v tem času glih vse probala.Predlagam tudi,da gresta s kakšno lokalno agencijo na kakšen izlet.Midva sva bila na dveh in sicer Pamukkale in pa Kapadokija.Noro in nepozabno!