Najdi forum

Turbo Maximus

Ojla!
Sej vem, da sem malo za cajtom s tem vprašanjem, ampak vseeno.
Razmišljam o nakupu omenjene blazine, pa se mi zdi, da je kar malo draga. Kličem na Top Shop, pa izvem, da moram za dodatno tlačilko (za avto) posebej plačati, in mislim da cena nekje 4500 SIT. Se pravi, da me pride vse skupaj okoli 15.000 SIT.
Slišal pa sem, da se nekje tudi cenejše dobijo, vendar kje? Pa da ne bi kakega “sranja” potem dobil, pa bi se zafrknu.
Sicer rad kampiram, pa me zanima vsi tisti, ki imate izkušnje s tem, če mi lahko svetujete……kje naj kupim, koliko cca denarja, verjetno je udobna………,pa, a se da sexat na njej, pa da je ne preluknjaš??….ipd
Hvala za odgovore!
lp

V interšparu stane blazina nekje 5000

A je vsaj podobne kvalitete kot TM?

V baumaxx katalogu sem videla, da ima “napihljiva blazina iz velurja” ceno 3.999 SIT (imajo znižanje za 1000 SIT). Dimenzije so 190 x 132 x 13 cm.

Dobiš jo v vsaki večji trgovini za ful ceneje, samo da zraven ni tistega avtomatičnega polnilca. Je pa izredno dobra zadeva, dve leti nazaj jo je imela kolegica na morju in smo se vsi valjali po tej blazini… Posledično so zato nekateri raje spali zunaj hehe…. Vredna svojega denarja.

tnx everybody!!
🙂

jst sem letos imela to iz baumaxa in je res ful d best,pa se bols se sexa na njej k na navadni pojstli!gor je iz semisa in je ful mehka in tud rjuha se lepo prilepi…cav.

Hej !

Jst sm kupla to blazino za 5k v Hervisu, pa je letos na morju spuscala…vsak vecer sma jo mogla na novo nafilat…pa to urnk, ce ne sma se zbudila skor na tleh.

Baje majo bolj kot ne vse te blazine napake, da pr ventilckih spuscajo.
Al pa mam sam jst tako smolo? 🙂
Je mel brat tud tako, pa je njemu tud spuscala…hmmm? Nakljucje? :)))

Ne misli , da je TM najboljša. Isto sranje, kot vse druge po trgovinah za pol manj denarja ali še manj. Pumpo za na 12V pa sem jaz kupil v Buumaxu za 2500sit. Blazino pa imam že nekaj let 140cm široko, še iz časov, ko je bila 6-7 ksit, sedaj je pa taka pod 5 ksit. Jaz osebno ne morem spati gor, ker me boli hrbet in križ zjutraj, imam raje trdo ležišče. Raje ležim na betonu kot na blazini.

te so ble razprodane že pred par tedni

Se resnično obnese… marsikaj olajša pa še sex je nekako bolj udoben… Celo udobneje kot na postelji, ker se na tej blazini kolena (če si zgoraj) takoooooo lepo mehko poležejo… in se telesi resnično “najdeta”. Pa še en trik za tiste, ki jo boste imeli v šotoru, in vam mogoče malo spušča: pri kampiranju imejte s seboj daljši kabelj za elektriko… Po kampu je ponavadi okrog šotora vse polno prikolic, ki so pogosto nenaseljene, zadaj pa imajo priključek za elektriko… Znajdi se! Tistih par minutk, kolikor rabite za napumpati ne bo nikogar oškodovalo… Če ste vkampirani na pravem kraju se eobnese =) try it

sexa se slabše kot na navadni postelji za moje pojme.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close