Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Tur- pomagajte

Tur- pomagajte

Ne vem kako naj opišem moje stanje. Nekje sedem let kar so se mi začeli spuščati turi okoli zadnjične odprtine. Star sem 30 let. Ne morem napisati kako je ko ta tur raste in preden se odpre. Neznosno. Včasih so se odprli sami, trikrat pa so mi jih morali na kirurgiji. Seveda sem vprašal po razlogih za njih pa nikoli dobil odgovora. Delali so mi rektoskopijo in so ugotovili le odebeljeno steno ( itak ker sem imel tur ). Bil sem na alergoloških testih in ugotovili so mi alergijo na pršice. Celo pri jasnovidki sem bil, ta je ugotovila da sem alergičen na mleko in mlečne izdelke. Odpovedal sem se jim in kar nisem mogel verjeti. Stanje se je dejansko izboljšalo. Samo na žalost samo za dva meseca, sedaj pa so mi se znova pojavili. Iz njih se mi cedi kri in gnoj tako da sem eden redkih moških ki kupuje zase vložke. Saj mi edino tako ostanejo čiste hlače. Redno se tuširam. Ne vem več kaj naj naredim. Obupal sem nad medicino. Vkolikor ima kdo podobno težavo, ali jo je imel, ga lepo prosim mi svetuje. Lep pozdrav, Dušan

Dušan svetujem ti uporabo kreme tea tree, s katero si lahko lajšaš bolečine in preprečiš nastajanje turov oz. na že nastalih turih pospešiš dozorevanje (hitreje se odprejo in posušijo).

Za naprej pa ti svetujem umivanje genitalnih organov z justovim deo intimom v katerega streseš polovičjo eteričnega olja tea tree (naravni antibiotk) , to preprečuje nastajanje vnetij, turov ter različnih izpuščajev, uspešno zdravi tudi glivična obolenja, ter vnetja mehurja in rodil.

Želim ti hitro okrevanje

lp

Hvala miša. Bom preizkusil

New Report

Close