tumor v glavi, epileptični napad po biopsiji
Pozdravljeni!
Fant je doživel epileptični napad, bil 14 minut brez zavesti, nakar ugotovijo, da ima razvejan tumor v možganih.
Po biopsiji je diagnoza, da gre za astrocitom, difuzni, WHO gradus II.
A mi zna kdo kaj več povedat o tem?
Po posega pa je imel, še ima, rahle epileptične napade,ki trajajo od 1-2 minut, ob tem pa večkrat dnevno dobi toplotne sunke po telesu. A ima ali pozna kdo koga, ki ima podobne težave?
Ima seveda tablete Depakine (3 tablete dnevno), Medrol (8mg dnevno)- zaradi edema (otekline)v možganih, Acipan (1 tableta dnevno).
Ker ima pregled šele čez 6 mesecov, zakaj šele takrat?, sem v skrbeh, ker ga obsevali naj ne bi, ker baje ni rakav?? in s tem bi mu samo škodovali, je pa zelo razvejan, tako da kak kirurški poseg baje ne pride v poštev!
Slišala sva, da nekje v Gradcu opravljajo laserske posege, a kdo ve kaj več o tem???
Za kakršnakoli informacijo se vsem najlepše zahvaljujem!!
Hvala!
Lp, polona
Polona, na vašem mestu bi jaz gotovo šla še do kakšnega našega nevrokirurga in če bo tudi on rekel, da se ne da operirat, kar direktno vprašajte, če kje drugje obstajajo še kakšne druge možnosti, pa kaj misli o morebitnem obsevanju …
In če vtipkate v Google besede astrocytoma in Graz boste gotovo prišli do ustreznih naslovov. V končni fazi je Gradec tako blizu, da bi bilo razmeroma preprosto iti še tja na pregled in posvet.
Vse dobro vam želim!
Polona poskusi dobiti še kako mnenje. Sprašuj, brskaj po netu………več glav več ve.
Za mojo sestro je prepozno. Trenutno je na smrtni pojstelji odvisna od naprav.
Začelo se je lansko poletje kot rak na pljučih, letos je dobila dva epileptična napada, potem so ji v januarju odkrili preko 50 malih tomorjev v glavi in sedaj že od začetka leta leži v bolnišnici. Hranijo jo po cevki skozi nos. Se ne zaveda in je v bistvu samo še vprašanje časa oz. koliko časa bo zdržalo srce.
Molim zanjo, da ne bo dolgo trpela in od danes bom držala pesti še za tvojega fanta, da se izteče dobro. Drži se !
Tumor na možganih sploh ne obstaja.
Kdor pozna 5 bioloških zakonon dr. Hamerja NOVA GERMANSKA MEDICINA ve, da se ob vsakem raku nekje na organih v telesu, pojavi na možganih HH (hamer herde, ali hamerjevo žarišče) v obliki tarče v različnih velikostih, običajno pa v velikosti 1 evra.To se vidi na CT posnetku glave.Tukaj nimam časa razlagat vseh 5 bioloških zakonov, ker je tega zelo veliko, zato samo napišem, da vsak človek, ki ima nekje na nekem organu, oz. nekje v telesu raka, ima posledično tudi na možganih ta HH. Ko človek reši problem, se začne rak na organu razkrajati, sam HH pa se začne povečevati.Povečuje se zaradi tega, ker je njegova vsebina želatinasto gosta in bi se tako gosta težko resorbirala iz možanovine, zato prične prejemati vodo z namenom lažje resorbcije iz možaganov.Pri tem ko se poveča pritiska lahko na določene dele možgan, ki se na človeku različno manifestira, lahko izguba orientacije, človeku se vrti v glavi, slabost, bruhanje……..veliko je lahko tega.
Pri tem pojavu terapevti nove medicine takšnemu človeku v tej fazi )ki je običajno kratka-do nekj dni) pomagajo s kortizolom, ki zmanjšuje oteklino (naši zdravniki to počnejo z medrolom, ki ima podoben ne pa enak učinek)….ni vse tumor, kar se vidi na CT.
pozabil sem napisat, da vsak človek, ki ima nekje v telesu raka, na polovici ozdravitvene faze, ki se zgodi sama-telo samo poskrbi za ozdravitev ko rešimo konflikt, zardai katerega je rak sploh nastal, torej vsak človek v tej fazi doživi epileptični napad, oziroma epileptoidno krizo po dr. Hamerju.
Ta epileptoidna kriza je lahko kot epileptični napad, ki traja več ali manj časa, ali pa v manjši-milejši obliki kot trzanje mišice nekje na telesu (npr. trzanje noge, ali roke….)po takšnem napadu se pacientu stanju iz dneva v dan poboljšuje.
Sem mož od Polone. Sam imam astrocitom II. stopnje. Da ne bom preveč na dolgo pisal, katerih terapij se posložujem lahko na moji spletni strani sami preberete. Http://www.ozdravi.se
Kako poteka moje zdravljenje si preberite pa na blogu, katerega link se nahaja na tisti strani.
Lahko povem, da se iz leta v leto počutim bolje. Odklonil pa sem kemoterapijo in obsevanje.
Obiskujem pa tudi zdravljenje z novo germansko medicino v zagrebu, ki jo je omenil uporabnik “heteroo”.
Prebrala sem del tvojega bloga (letošnje leto). Po branju sodeč se ti stanje slabša, tumor je celo napredoval v glioblastom, kar naprej imaš epileptične napade. Žal mi je zate, ker si tako mlad, a tvoja bolezen sledi naravnemu poteku. Difuzni astrocitom ima namreč povprečno preživetje 5 do 10 let.
Želim ti vso srečo z družino. Upam, da boste zadnje leto kar najlepše preživeli.
Na blogu res bolj malo pišem in ne pišem vseh podrobnosti. V MB-ju kjer me spremlja nevrokirurg in resnično dobro pogleda MRI pravi da se mu zdi da se je tumor celo malo skrčil. V LJ pa so bili kar mnenja brez pregleda kakšnih predhodnih izvidov da gre za glioblastom. V prejšnjih letih sem imel po 20 epileptičnih napadov na dan. In to vsak dan zapored. Zdaj pa se pojavi le kak napad ali dva na vsakih 14 dni. Fizično počutje se je definitivno izboljšalo. Prej nisem mogel niti na sprehod, kar sedaj zmorem. Tako da tako črnogled nisem. Prijateljica, ki sem jo spoznal preko FB-ja iz Poljske z enako diagnozo kot jaz je odšla na zdravljenje na Bruzinsky kliniko. Porabila je že več kot 100 000 EUR, vendar se ji je tumor za 50% skrčil. To zdravljenje naj bi počasi bilo odobreno tudi z strani FDA-ja. Upam tudi na to.
ježek123 ker vem, da zelo dobro poznaš GNM (poznam tvojega zdravnika v Zagrebu) ti lahko v zvezi s tvim zadnjim postom tukaj odgovorim le tole:
Lahko je diagnoza pri 2 ljudeh popolnoma enaka, vendar ozdravitev ne bo enaka, ker (ti dobro veš) 2 človeka na posamezen strah ne reagirata enako.
Ti ne veš natančno, kako točno reagira (pshihološko) tvoja “prijateljica” iz Poljske, kako točno se odzivajo njena čustva, kar je za ozdravitev zelo-ZELO pomembno!!!!
Jaz ne vem kako te točno zdravi dr. iz Zagreba, ampak priporočam metodo PEAT, predvsem globinski DP4, ki ima zelo učinkovite rezultate.
Ježek (Boris), prebral sem tvoj uvod na tvoji spletni strani http://www.ozdravi.se
Glede na to, da se zdraviš v Zagrebu po metodi NOVE GERMANSKE MEDICINE, dobro veš, da tvoj primarni tumor oz. rak ni na možganih (ker na možganih tumor ne obstaja-tam se pojavi HH-Hamer herde), torej je tvoj osnovni rak nekje drugje.
Glede na to da imaš zdravnika GERMANSKE NOVE MEDICINE ti je ta zdravnik na podlagi pregleda CT tvoje glave tudi točno povedal kje v tvojem telesu se nahaja primarni rak.
Da bi tudi drugi bralci tega foruma bolje razumeli germansko novo medicino, bi bilo korektno od tebe, da napišeš, kje je lokacija tvojega dejanskega raka.
Po tem ko boš to napisal, ti tudi jaz lahko napišem zakaj si tega raka dobil, torej napisal ti bom vzrok zakaj si zbolel.
Tvoje ponavljanje epileptičnih napadov (epileptoidne krize) mi povedo, da ti nisi rešil konflikta, oziroma si ga rešil in zopet zapadel v konflikt-kar pomeni da ti konflikt visi-se ponavlja.
Sam veš (gotovo ti je to zdravnik GNM povedal) da ko boš rešil konflikt za vedno, bo izvenel tvoj osnovni rak in tudi lezija HH v možganih se bo razgradila. Tebi se sedaj zmanjša pa zopet poveča-zmanjša-poveča……
Ko se povečuje doživljaš epileptoidno krizo.
Polo123,
brskajte, mi v družini imamo osebo z dvemi neoperabilnimi tumorji v glavi, tj. so operabilni ampak visoko riskantni da ostaneš ne vem slep, v vozičku in druge črne prognoze, tako so se zdravniki nekak odločili če smo mi za, da se pusti tako in upa da ne raste prehitro. Vedeli so da bo sčasoma pritiskal kam ne treba, ampak od takrat je minilo 15 let in edino kar se je do sedaj dogajalo je slab sluh in večkrat epileptični. Odkrili so to na letališču, ko je padel skupaj, pregledali so ga v Grazu in to predlagali, da se to pusti. Na tvojem mestu bi vse sama zbrskala, vprašala nevrologe po spletu so tudi plačilni za 20 eur odgovori iz celega sveta. Enkrat mi je tip iz indije odgovoril – seveda zdravnik iz področja, ki me je težilo – v enem stavku je povedal to kar tu sprašujem že 5 let več zdravnikov. Ne daj se pustit, išči. Moj prijatelj je po 10 letih invalidnosti prišel do diagnoze brskajoč po spletu, dobil je napotnico za operacijo v tujini in zdej hodi! Pri nas je bil od enega zdravnika do drugega, dal jih je čez nešteto, noben mu ni dal upanja in je sam najdel. Ne daj se!
Pri brskanju po tem forumu sem našel tudi prvi slovenski primer ozdravljena raka z oljem in vodko. Objavljen je bil na tem forumu 27.5.2014 – tema OPTIKA – članek Očesni rak – Za vzpodbudo vsem, ki še dvomijo.
Tukaj je povezava na stran kjer je pričevanje objavljeno:
http://med.over.net/forum5/read.php?72,1822247
In to je kopija pričevanja:
Še sem živ
27.05.14 18:30
Ko sem šel na pregled oči, so mi rekli, da imam melanom žilnice in glede na velikost je bilo mnenje, da lahko napišem oporoko (ni bilo sicer rečeno dobesedno, a možnost preživetja je bila nekje 1%). Dejansko sem bil ves v metastazah kar sem spoznal kasneje.
Na internetu sem našel edino rešitev, ki je bila podprta iz biokemijskega stališča. To me je prepričalo, itak izgubiti nisem imel več kaj. Tega je že eno leto in še sem živ. Na eno oko vidim normalno na onega, kjer je bil prvi tumor zaenkrat še nič, vendar je napetost v njemu popolnoma popustila. Ne čutim več bolečine pri obračanju oči. Pri tem ves čas delam normalno.
Tistega, ki zanima tak izhod naj v googlu odtipka “olje vodka rak”. Nikolaja Ševčenka. Prevedel pa je Zdravko Zapušek.
Naj omenim, da rak v pljučih je izginil že po 3 mesecih, v ušesih in ob obnosni votlini malo kasneje. Rakasta razjeda na srednjem delu stopala pa že po 1 mesecu.
Prosim posredujte naprej, saj bo morda komu rešilo življenje. Meni je delovalo oz. deluje.
Vso srečo pri spopadanju s to na videz brezupno boleznijo.