Tumor na glavi?
Zdravo sem star skoraj 17 let in probleme s slabostjo,z zelo slabim počutjem kakor da bom umrl,občasne bolečine v glavi,prisotne so tudi bolečine v trebuhu,kašlanje,izkašljevanje rjave ali zelo temne sluzi.Imam tudi vedno “zamašeno” eno nosnicoVčeraj sem imel tudi mravljince v rokah.Danes sem se zelo zelo slabo počutil kakor da bom vsak čas umrl..Šel sem do dežurnega zdravnika kateri je sumil probleme s slepićem..Moral sem se odpraviti v klinični center petra držaja na nujni pregled kjer niso nič ugotovili…Rekli so mi da je najbrž viroza..Sem že imel virozo ampak ni bilo isto…Nisem se počutil kakor da bom skupaj padel,čisto brez energije…Jedel nisem že od včeraj ker mi nič ne paše..Bil sem tudi na slikanju pljuč in ni kazalo da imam raka..Pred kratkim sem opazil da imam na zadnjem delu glave bulo ki je na otip kot kost..Leva stran glave se mi zdi drugačna od desne(večja)…Imam tudi zabuhel obraz na levi strani.Mogoče veste kaj bi lahko bilo ker me je zelo strah da nimam kakšne resne bolezni..Hvala za odgovor