Tumor glioblastom
Pozdravljeni,moj mož je dobil diagnozo,.žal je neozdravljiv žal,, to so ble besede zdravnice na Nevrološki klinki.Doživela sem šok,zdelo se mi je da sanjam, ko mi razlaga….pol je sploh nisem slišala kaj mi govori.Samo gledala sem jo. Bala sem se da mi pove samo še datum preživetja. Mož je star 50 let,do začetku oktobra zdrav, nobenih znakov. Začela ga je bolet glava in začel pozabljat, pa nič ga ni zanimalo, v 10 tih dneh nepokreten.V januarju imamo rezervacijo za smučanje,planov še pa še. V minuti se ti življenje postavi na glavo. Hcerkam nisem mogla povedat da je bolezen neozdravljiva, da so mu šteti dnevi. Ne morem povedati nikomur, ne morem. Ne prenesem misli, da bo cela vas govorila da bo umrl, kot kdaj slišim, ko za koga govorijo da ima še npr, še pol leta življenja. Ne morem. Upanje in čudež ɓožji umre zadnje. A res je ta bolezen neozdravljiva, če se je kdo že spopadal s to kruto boleznijo. Lep dan vsem, zame ga ni več lepega dneva…
Pozdravljeni,
Pred kratkim sem gledala serijo, gotovo je tudi kaj na internetu, o zdravljenju z nikotinom. So tudi knjige v angleščini. Tudi proti covidu. Z nikotinskimi žvečilni mi gumiji, v knjigi je bila slika z obližem, brala je nisem.
Googlov prevod:
” Hkrati so preverjali, ali strupi, ki so jih našli pri vseh bolnikih s COVID-19, povzročajo možganske tumorje, imenovane glioblastomi, in da jih je mogoče v manj kot 72 urah odpraviti z nikotinom.”
Piše, da je nikotin ena najbolj učinkovitih substanc za zdravljenje raka. Tukaj piše, da se je tumor v 72 urah zmanjšal za 50% in potem so prekinili raziskavo.
Skopirano:
They used a natural nicotine antidote!
But how come you don’t know about this? Dr. Bryan Ardis said this…
“And within 72 hours, they published that they could create any brain tumor in that chicken just by exposing it to snake venom…The tumor shrunk by half in 72 hours, and then they canceled the study at the end of 72 hours. Do you want to know why they canceled it at the end of 72 hours? Because the natural nicotine antidote was working. Oh, we can’t let that get out. If they ran another 72 hours, you would have seen the whole thing dissolve, then you would have a cure for glioblastomas.”
He has been revealing how nicotine is actually one of the most powerful anti-cancer substances on Earth…
Breda