Najdi forum

moj fant se odpravlja v legijo pa ga zanima ful velik stvari glede tega in bi se rad dobil z nekom ki je ze dal skoz legijo. a pozna kdo koga ki je bil? sporocte mi!!!cao

Če ti misliš “tisto” tujsko legijo, …kolikor vem, je zelo težko prit noter, še težje pa ven. In mislim, da se človek ne more kar sam prjavit, ampak da ga mora nekdo predlagat…
Naj se dobro pozanima kako je s tem, no…

http://www.info-france-usa.org/atoz/legion/index.asp

(enlistment requirements)

Tomaz

Mimogrede, ce je zaradi place naj pozabi. V Slovenski Vojski bo placan boljse. Danes je legija izbira za Ruse, ne za Slovence.

Place:

Legionnaire 975.67 euros/month
Corporal 1219.59 euros/month
Chief Corporal 1372.04 euros/month

Bivanje je zastonj.

Tomaz

v kočevju živi g.senekovič, ki je bil v tujski legiji. naj fant pregleda telefonski imenik, če mu pa to ne pomaga, lahko pokliče v specialno brigado moris (kočevje), morda mu bodo tam pomagali do njega.

če se ga res želiš odkrižati, kar sprašuj… se mi zdi, da ga nazaj ne bo več, oziroma ne bo več isti človek (vem za primere, ko so ljudje delali samomore, ko so prišli ven…poklicni morilci!!)

ne sekiraj se, saj te ne more več kot enkrat ubiti :-))

To je res, tovrsten trening ni za vsakogar; slabici in neinteligentni odpadejo ali pa se jim zmesa. Ampak po moje jih odrezejo ze ob vpisu (ali v boot campu).
Tomaz

tujska legija ni vec tisto, kar je bila. tvojega fanta ne razumem popolnoma, v taksne enote se javijo fantje, ki niso obremenjeni z druzino, dekleti ipd.

Rad bi se prijavil v tujsko legijo kje se lahko

 

New Report

Close