Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Tudi pri nas so že dostopni naravni vitaminski dodatki hrani

Tudi pri nas so že dostopni naravni vitaminski dodatki hrani

Na stran (http://www.si.vebso.com/ )se dostopa tako,da v polju “Vaše ime” odtipkate svoje ime,
v polju “Šifra gostitelja” pa številko 4733500.Lep pozdrav-Aleš!

To so Amwayejevi dodatki, če to kdo ne ve.

Spoštovana g.Mimi.Firma Nutrilite je bila osnovana davno preden je bil osnovan Amway(1958).Z njim razen skupne distribucije nima nič zato je zdaj vprašanje , kdo je tisti, ki kaj ne ve.Pa lep pozdrav!

Ce pa je ze tolk oh in sploh firma, potem pa ne vem zakaj tukaj to zastonj oglasujes. Taksne poste bi moral moderator zbrisat takoj!

Spoštovani gospod se je domislil, da bi lahko zaslužil na račun Amwaya. Vsi, ki smo v Amwayu vemo, da le – ta distribuira te vitamine. Da se jih dobi samo pri njih in nič drugače. Spoštovani gospod Aleš kaj pa poslovni kodeks Amwaya?!

Aleš, bojim se, da si s tem, ko se pojavljate na različnih sklopih foruma, ne delate usluge. Na eni od straneh (Make-up, kozmetika, stilistika) vas je Primož, ustanovitelj foruma, našel in vam odgovoril na vaše propagiranje Amwaya. Vedeti morate, da nismo taki neznalci, da poznamo več stvari, ki se dogajajo tudi v slovenskem tržnem prostoru, veliko nas je že preizkusilo biti v Amwayu, tako kot v Goldnu, Diamondu … Ne delam reklame za tržne znamke, hočem le povedati, da ljudje za te reči slišijo, poskusijo, ker jim ne uspe, pravijo, da je zanič. Četudi ni. Tudi jaz sem to poskusila, ugotovila sem, da stvar ni zame, pa ne rečem, da je zato slaba, neverjetna, neizvedljiva, neuresničljiva, sploh ne. Dejstvo je, da če gradiš tak posel, potem tudi kupuješ te izdelke, če pa posla ne gradiš, so ti izdelki kar preklemano dragi. Ne oporekajte mi, po treh letih samostojne nosilke posla sem preračunala marsikaj, verjemite. Zame kot gospodinjo tudi pralni prašek Ariel ni nič slabši od Amwayevega katerega koli detergenta za perilo, preizkusila sem ga v prahu in tekočega. Pa cena? Amway ima določene izdelke tudi še enkrat dražje od običajne ponudbe v trgovinah, ne bom enačila vseh izdelkov vseh rangov, ker potem tudi primerjava cen ni ustrezna, vendar na neki ravni se pa že lahko vleče vzporednice in se pride do neke ustrezne kakovosti tudi po bolj zmerni ceni.

Sama razmišljam, da bi dokončno izstopila iz posla. Ne bom rekla, da je zanič, ne bom rekla, da se ne obnese. Navsezadnje gre mojemu prijatelju zelo dobro. Meni pač ne. To je moja izkušnja. Ne zdi pa se mi prav, da se propagira izrecno eno reč oz. mrežo, ker je “najboljša”. Saj sploh ni.

Aleš, želim vam uspešno gradnjo posla in čimboljši uspeh v Amwayevi mreži, na straneh foruma pa se v prihodnje raje zglasite za kakšno vprašanje ali pa če imate kak drugačen nasvet po lastni izkušnji za druge, čemur je forum tudi namenjen (Kajne, Primož?). Amwayev posel pa raje preselite na kako drugo stran, zunaj med.over.neta. Hvala vam za to prijazno uslugo.
Lp.

Svetujem vama, da si prebereta Poglavje B v Osnovah poslovanja .Potem pa pričakujem odgovor, v čem sem kršil kodeks.Lep dan želim-Aleš

New Report

Close