Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Tudi pri meni nič…

Tudi pri meni nič…

Halo, punce, sporočam vam, da je bila moja prva IUI neuspešna, v petek sem dobila M, danes pa sem se v lastno tolažbo že naročila za nov ciklus!

Ker je bil tale mesec slab – razen za Upanje, seveda- upam, da bo oktober popravil povprečje!!!

LP, Andreja1

Andreja, zelo mi je žal. Prav je, da si se naročila spet za ta mesec. Glavo pokonci, zamoti se s čim, kar ti bo odvračalo misli na postopek. Saj veš, da z vsakim posegom raste možnost zanositve. Tudi sama sem imela včeraj en beden scmeran dan. Danes pa sem že spet polna upanja in optimizma. Ne dovolim si, da moja depresija traja več kot en dan. Vedi, da te razumemo in mislimo nate.
LP
N.

Joooj, Andreja1, res mi je žal.
Sem ravno mislila novo temo dati: Andreja1, kaj novega?
Groza! Pa kaj je res s temi IUI-ji?!
Pridna, da si se že za naprej naročila!
Le pogumno naprej!

Tašika

Andreja, žal mi je da ni uspelo, ampak nič ne de, ko bo čas bomo tudi me srečne.
Kdaj sedaj začneš s stimulacijo?
Jaz sem naročena v sredo za začetek postopka za transfer zmrznjenčkov.

Kaj pa veš, mogoče bova imeli obe srečo:)))))
Le pogumno.

Ajda

Drage dame, hvala za vzpodbudne besede, res je lep občutek, ko vidiš, da nekdo misli nate in te razume v teh “bednih” trenutkih.

Držim pesti tudi za vse vas!!!

LP, Andreja1

Mi je zelo zelo zal za tebe, lahko le upava da nama bo ta mesec uspelo.
Bova videli kako in kaj.
Skratka, zivljenje tece dalje.
drzi se
Hana
ps. tudi jaz sem na psu !!!

Oj, Hanči, kako si se odločila – a si se naročila za nov ciklus IUI?

Drži se, Andreja1

Dobro si naredila,da si se takoj spet naročila,kar pogumno naprej.Prej ali slej bo, bnoš videla da bo…Ne obupaj!!!
katja

Andreja1, nič ne obupat, po džju vedno sije sonce!!!!
Samo pogumno.

lp

Ah, bo že bolje, boš videla, samo vztrajati je treba.
Sama čakam na M za 4. poskus IUI, končno s Pergonalom.

Srečno

Andreja glavo pokonci in ne obupat nekega lepega sončnega dne nam bo vsem tukaj gor uspelo!!!!!!!!

New Report

Close