Tudi midva sva se odločila
Lep pozdrav !
Tudi jaz in moj mož sva se odločila,da prenehava kaditi.Juti je najin dan in upam,da bo že prvi dan uspešen.Oba kadiva približno 13 let,poskušala sva že večkart in najdlje nama je uspelo dva tedna.Tako,da upma da nama tokrat uspe.
Sva se pa vpisla tudi na fitnes in plavanje,ker jaz sem čisto brez energije,mož pa mora malo shujšati.Pa tudi najin sinek nama je v veliko motivacijo,ker ko sem ga slišala,do bo on tudi kadil,ko bo velik(star je tri leta),naju je kar presekalo.
Sicer ,če v službi zdržim brez cigarete 8 ur, bi mi moralo uspeti tudi doma, le pospravljala bom več, ker me delo zamoti, da pozabim na cigareto.
lp
Silva
Čestitam k pogumni odločitvi!
Načrt sta napravila dober in vajin sinek je prav gotovo izjemno pomemben pri tem. Zelo pomembno je, da sta se OBA istočasno odločila. Tako bosta drug drugemu v oporo, tukaj na forumu pa bomo držali pesti za vaju. če bosta imela kakšno vprašanje ali skrbi, pa pišita.
Bravo SILVA. Tudi pri meni (40 dni brez ) se je nabralo nekaj Kg. Pa tudi razmišljam o kakšni rekreaciji (npr.fitnes in plavanje).
Ali lahko poveš, kako vama bo ot uspelo, če sta predvidevam zaposlena in če predpostavim, da ni fer, če z svojim otrokom obremenjujemo druge (ko gremo mi na rekreacijo ali pa kaj drugega)