hehe vam jaz povem eno simpel formulo za hujsanje ki sem jo uporabil pred dvemi leti ko sem hotu shujsat iz 86 kg na 73 kg pri 184cm visine???…v treh tednih je slo dol 13 kg..(naj povem da je ta metoda najbolj nezdrava kar se jih lahko spomnite vendar sem imel poln kufer vsega in sem drasticno ukrepal) torej jedel sem enkrat do dvakrat na dan (zelodec se ti po nekaj dnevih mocno skrci tako da niti ne mores toliko pojesti)..pa se to nemastne stvari…pil ogromno vode..kardio trening po dve uri na dan…jedel solato enkrat na dva dni ali tri …poleg tega se sklece in trebusni da ne uplahnes popolnoma…v treh tednih je bil rezultat oz. v dveh in pol….res je da sem rabil potem se kaksen mesec da sem prisel k seb (k mocem) in da sem potem nenacrtovano shujsal na 69 kg vendar pa sem to popravil v naslednjem mesecu…potem pa ko dosezes zeljeno tezo samo se nabiras na moci in definiras…rezultat 100% six pack…izklesano telo..zdrav videz..in kar najbolj steje sam najbolj zadovoljen… se enkrat to je totalno nezdravo vendar vcasih se je treba mal postit:)) torej nikomur ne pravim naj pocne to vendar pa ce zamenjas prehrano in imas mentalno voljo potem je vse mozno….
evo zaj sem doma!
no da vam povem sedaj kako in kolko.
začetna teža 99.2kg
sedaj 93.3kg
jedilnik:
1. musli+mleko (0.5% M), 250g navadni jogurt (0.1% M), puranja prsa v omaki+riž, sadna kupa (brez smetane), 250g navadni jogurt, 150g skute (0.5% M)+ sadni jogurt 180g (0.1% M)+ malo oreščkov
2. navadni jogurt, skuta+sadni jogurt+oreščki, zelenjavna juha z hrenovko, večzrnat kruh+piščančja prsa v ovoju+šmarski rok (sir), skuta+sadni jogurt+oreščki
3. skuta+standard+lanena semena, puranja rižota+zeljna solata, 500g navadnega jogurta, skuta+standard
4. navadni jogurt , musli+melko, goveji zrezek v omaki+riž+zeljnata solata, skuta+standard
musli+mleko, piščančja prsa+riž (mešanica belega in divjega)+zelena solata, skuta+standard+sezamovo seme
5. musli+mleko, puranji zrezek+riž (mešanica)+zelena solata, skuta+standard
6. musli+standard, puranja prsa v omaki+riž (mešanica)+zelena solata, skuta+standard
7.musli+standard, piščančja prsa (pečena)+restan krompir+zelena solata,kruh 2 kosa z puranjimi prsi-klobasa+kisle kumare, skuta+standard
zadnji teden sem jedel:
musli+standard+ 2 kosa kruha (štirikotni kot ovseni samo da ma semena gor in je boj črn-ne vem kako se mu reče) na vsak kruh 2 rezini piščančjih prsi v ovoju+kisle kumare, skuta+standard
za nekaj začetnih dni pa sem jedel podobno hrano za zajtrk in večerjo isto za kosilo pa puranjo rižoto+solata, piščančja prsa pečena+riž+solata, puranji zrezek v omaki+riž+solata,..
to je bil moj jedilnik zanjih nekaj dni, zadnji teden nisem bil v fitnessu razen danes, ker ni časa, pil sem samo vodo.
še koga kaj zanima?
Postis se recimo z razlicnimi stvarmi…nekateri imajo post z rdecim mesom nekateri dejansko izvajajo celodnevne poste vsega…jah metabolizem se ti upocasni to je dejansko res..prisparas na wc papirju:)) emm ni drugace to zdravo za telo..ne dobiva namrec vseh potrebnih vitaminov in sestavin pomembnih za vsakodnevno normalno funkcioniranje..tko da to je res skrajna verzija… kakor vsi vemonaj bi jedu 5-6 krat na dan in ce po tem lahko izvajas post ??’ seveda zakaj ne …nazacetku je obcutek cuden ..vendar pa je clovesko telo nadvse prilagodljivo tako da ne potrebujes veliko casa da se asimiliras na novo situacijo
Krpan moc mi je padla zaradi izgube kilogramov seveda(to je cisto normalno in ce trdis da si bil isto mocan pred izgubo 30.kilogramov in potem …si navaden laznivec…ali pa si bil ze prej brez moci in se je to ohranilo:)))
lep pozdrav