tržni inšpektor
Sprašujem za številko, ne pa za odstotek krivde.
Mimogrede – pojdi na štant nasproti Mačka (če bodo danes še tam) in popij njihovo kuhano vino, če te je kaj v hlačah… Osem ljudi se nas je včeraj držalo za želodce od bruhalnega refleksa …. in ob protestu je natakar grozil s smetarji, ki nas bodo odpeljali, če takoj ne utihnemo.
Po tvoje sem sama sebi vrgla mal svinjarije v “kuhano vino” in ga cmarila ves dan v čisti vodni mlakuži, zato da sem se potem lahko delala, da kozlam…..
Zadovoljivo? Vrži kamen, če si neoporečen, junak (ali junakinja) in naredi prostor tistim, ki mi bodo pomagali z informacijo!
besna potrošnica,
če ti je bilo neustavljivo slabo, potem je edina dežurna služba, ki ti lahko pomaga, urgenca na KC. Tržna inšpekcija (in tudi tdruge inšpekcijske službe) pač niso gasilci, ki bi 25 ur na dan dežurali in čakali na tvoje klice, ko se pijana skregaš z natakarjem.
Sicer pa, če meniš, da na stojnici prodajajo pokvarjeno vino, o tem obvesti zdravstveno inšpekcijo, ki bo zadevo (verjetno) preverila.
Hvala vam za pomoč in razumevanje. Blagor vsem, ki lahko na daljavo presodite pijanost – šlo je namreč za pokvarjeno vino oziroma brozgo in je zadeva uspešno urejena. Za te zadeve je pristojna inšpekcija, ne pa urgenca. Prodajalec je namreč prodajal oporečno blago in se za to kasneje tudi vsem prizadetim opravičil.
Z veseljem bom še kdaj povprašala za kakšen nasvet tukaj gor.