Trzanje
Pozdravljeni,
najprej vam želim srečno 2006 in veliko uspeha in zdravja ter potrpljenja na tem forumu:)
Imam 1 m staro hčerko. Včasih kar sama od sebe trzne, se strese kot bi jo nekaj prestrašilo … Ali je kaj narobe?
Koliko časa jo lahko držim pokonci, da počiva v polpokončnem položaju na mojem trebuhu (ko jaz sedim).
Hvala za odgovor in lp
J
Pozdravljeni!
Sproščanje mišic je pojav med budnim in dremajočim stanjem. Izgleda kot stanje,ki ste ga opisali. Predvidevam, da je s prehrano vse v redu in se lahko izključi presnovne nepravilnosti v mišicah. Za razjasnitev vseh pomislekov pa le povprašajte pediatra.
Boljši je polsedeči položaj v naslonjaču ali gugalniku. Takrat sila teže ne deluje le navpično ampak tudi na podlago. Ena roka vedno varuje glavico oz zatilje, druga roka podpira ritico. Veliko kengurujčkanja Vam želim!
Srečno!
Pozdravljeni,
po nasvetu pediatra smo poslani še na gastro (sum na refluks).
Kaj so to presnovne nepravilnosti v mišicah, ali se jih da odpravit, ker dojenčica trza.
Lep pozdrav
J
Pozdravljeni!
Na presnovne težave v mišicah sem pomislila, ker mišica lahko trza zaradi premajhne prisotnosti elektrolitov, ki skrbijo za energijo v mišicah. Ni pa v moji pristojnosti, da bi postavljala diagnozo.
Napisano je bilo mišljeno kot namig, da bi se potem pogovorili o dejstvih s pediatrom.
Ugotovitev prave diagnoze je pot do rešitve problema, ko gre za presnovne motnje.
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.