Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje HR Neplodnost – HR trudnoca u vrijeme korone?

trudnoca u vrijeme korone?

Imam potrebu s nekime podijeliti moj slučaj jer sam istovremeno sretna i jako zabrinuta. Nakon skoro dvije godine neuspjelih pokušaja, konačno sam zatrudnjela i sad baš u ovo vrijeme! jako se bojim kako će sve ovo s korona virusom završiti i kako će se to odraziti na moju trudnoću. Da li je još netko u sličnoj situaciji? Moram reći da su ove dvije godine pokušavanja začeča moje psihičko stanje jako narušile. Sada tek polako shvaćam koliko sam emocionalno osjetljivija i psihički slaba… i eto sad igrom slučaja ja ostala trudna! koliko sam god sretna, toliko sam i preplašena. Bojim se uopće odlaziti kod ginekologa. Što ako negdje pokupim virus? Što ako ga prenesem na dijete? Da li zbog virusa mogu imati spontani pobačaj?? Bila bi zahvalna da s nekime mogu podijeliti svoju zabrinutost…
[attachment=0]online.jpeg[/attachment]

Pozdrav, evo ja sam 23 tjednu trudnoće. Nema mjesta za toliku zabrinutost. Stanje kod nas nije tako opasno. Pratite upute ginekologa i sve će biti u redu, a sad odgovore na ova pitanja koja vas muče vjerojatno ni doktori još ne znaju. Niste napisali odakle ste i kojem ginekologu odlazite. Moj gin je odličan. Imamo unaprijed dogovorene termine, nema čekanja, gužvi, poštuje se higijena, dezinfekcija ruku i sl. Sestra je također jako ljubazna i svaki puta preko telefona riješimo sve nedoumice. Dakle, nema mjesta za paniku, mada vas djelomično razumijem jer ste imali teškoća sa začećeem. Ja takvih problema nisam imala ali morate znati da je ono bio sasvim drugačiji problem kojeg ste uspjeli rješiti, pa ćete tako i ovaj! Želim vam puno sreće!

Hvala na ovom utješnom odgovoru! Stvarno me tješi što se stanje s koronavirusom smiruje, ali nekako imam osjećaja da će u to razdoblje kadće se meni bližiti termin poroda biti ponovno opasno :S Previše čitam ove vijesti… Ja sam iz zagreba ali nebi navodila ime ginekologa. S time je uglavnom sve ok. Problem je u mojem psihičkom stanju. Kako se vi nosite s trudnoćom? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close