tromboza žil
Dober dan. Na penisu opažam nekaj tednov trdo žilo, ki je še trša ob erekciji.
Ob samopregledu sem opazil, kot bi v določenih delih otrdele žile bili nekakšni zelo majhni tujki v njej, ker je tam rahlo zadebeljeno in še bolj trdo 🙂
Imam okoli mesec to stvar. In opazil sem, da se je začel tudi sosednja žila “tršati”.
Star sem 25 let.
Kaj menite ? Raje doživim infarkt, kot pa stanje neerekcije ;))
Dober dan.
No stanje se je nekoliko poslabšalo, saj se mi je ta reč razširila še na ostali dve veni na kur_ _ in tudi erekcijo imam ful slabo.
Ne rečem osebni zdravnici, ker me je sram. Sej se ne bojim da bi se mi dvignil naenkrat, ker je stara in ni lepa.
Ker pa postajam vse bolj zaskrbljen zaradi teh prokletih strdkov in dobesedno čakam, kdaj bom doživel miokardni infarkt oz. pljučno embolijo, me zanima, če obstaja v lekarni kako sredstvo kot preventiva proti strdkom oz. kakšno, ki bi mi lahko vsaj te na mojem bogatstvu izboljšalo stanje ?!
HVALAAAAAA
Od tam vam v pljuča ali srce ne bo odletel noben strdek, z erekcijo to nima zveze, v lekarni pa ni nič takega, kar bi vam priporočal uporabljati brez pregleda. Vaša zdravnica je zagotovo že videla kakšen podoben organ in tudi nad vašim ne bo presenečena, zato se lahko tja odpravite brez sramu.
Lep pozdrav
Pozdravljeni
Lokalizirana tromboza povrhnjih ven ne predstavlja nobene nevarnosti, je dokaj pogosta, velikokrat brez jasnega vzroka, zdravi pa se (če govoriva o zdravilih) z nesteroidnimi antirevmatiki, včasih z nizkomolekularnim heparinom (ne da se prevesti v bolj razumljivo), pogosto tudi z ničener, saj mine samo od sebe
Lep pozdrav
Mister penis, naj te ne skrbi. star sem 23 let in imam enako situacijo, s tem, da me še boli po vrh vsega. Sem bil tudi pri urologu, ki mi je povedal za kaj se gre. Predpisal mi je naklofen ( nesteroidni antirevmatik )
na katerega sem fasal alergijo, tako da ga ne jemljem in čakam, da se sam ozdravi 🙂
Bed je edino to, da moreš spolno abstinirat….
lp