Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Seksologija – želiva si spolnosti Tromboza in motnje erekcije

Tromboza in motnje erekcije

Spoštovani,
partner je star 43 let, jaz 35. V vezi sva skoraj tri leta, imava iskren odnos in pred partnerjevo nesrečo sva imela zelo dobro spolno življenje. Sicer nisva in ne živiva skupaj, se pa vidiva vsak dan.
Pred njegovo hudo prometno nesrečo pred pol leta sva imela spolne odnose 3 do 5 krat na teden, erekcijo je imel dolgo in močno, oba sva doživela orgazem, bila potešena in zadovoljna. Večkrat sva se šalila, da je ljubezen najhujši afrodiziak.
V nesreči si je hudo poškodoval nogo, še vedno okreva in je na bolniški, poleg tega so mu odkrili strdke in prejema zdravila proti strjevanju krvi (polletna terapija, še ni končana). Ves čas sem bila ob njem, ga spodbujala in čutiva oba, da se je najina ljubezen in povezanost le še okrepila. Tri mesece po nesreči nisva imela spolnih odnosov, ker ni bil telesno dovolj močan, počasi je okreval, spolne odnose imava, ampak erekcija je šibka, ud mu hitro uplahne… tudi orgazem težko doživi med penetracijo. Sama iz tega ne delam problemov, vidim pa, da trpi njegova samozavest. Zanj si vzamem več časa in sem z njim popolnoma sproščena, zadovoljim se z orgazmom s stimulacijo ščegetavčka (vaginalnega od nesreče še nisem doživela), govorim mu, da bodo težave minile, ko bo popolnoma okreval, se vrnil na delo in si ponovno osmislil življenje…
Zanima pa me, koliko zdravila proti trombozi vplivajo na to, da mu ud nikoli ne otrdi popolnoma? Je mogoče, da bo po končani terapiji bolje? Še to, v nesreči je s trebuhom udaril v trebuh in je imel ud dva dni hudo nabrekel, vendar zdravniki niso nikoli omenili, da bi bilo fizično karkoli narobe.
Hvala in lep pozdrav.

Spoštovani!
Glede vpliva zdravil na erekcijo vam priporočam, da vprašanje zastavite na forumu Urologija ali Cepljenja.

Kar opisujete je lahko povezano s post travmatsko reakcijo. Rane, ki so bile prizadete, zlasti rane v prepričanjih in v duševnosti, se bodo morale zaceliti na enak način kot telesne rane. Za to sta potrebna čas in potrpljenje. Pri tem je lahko vaša naravnanost, kakor jo opisujete v veliko pomoč.

Verjamem, da je že v času od vprašanja do odgovora nastopila kakšna sprememba.

Lep pozdrav,

New Report

Close