Najdi forum

Nekaj čudnega je na teh krofih, ja. Fant mi je enkrat prinesel kar štiri, kljub temu, da ve, da ne maram krofov :)))

Meni so pa všeč. Malo preveliki so res, ampak so mi pa precej boljši od raznoraznih plastičnih zadev ala dondonats.. itak drugače ne kupujem krofov, tako da na vsake par mesecev pa paše en trojanski.

Vprašanje navade, bi rekla. Jaz se nikoli ne ustavim in tudi sline se mi čisto nič ne cedijo. Sline se mi cedijo samo po tem, da čim prej pridem domov.

Meni tudi niso všeč, tako da se brez problema peljem mimo… 🙂

Meni tud niso nič posebnega. Edino zanimivo se mi zdi borovničeva marmelada. Krofi so dobri od Tvojih 5 minut. K Idi se bom pa enkrat odpravila na nedeljsko posladkanje.

Sej ni v trojanskih krofih borovničeve marmelade.

Ma ja ena vijolična je… Krof z borovničevo marmelado… Mislim da bo borovničeva, poleg tiste standardne marelične.

Krofi, ki jih peče moja mami – to je zakon!
Pa tudi druge njene slaščice – vsi pravijo da so ko iz taboljše slaščičarne, pa moja mami sploh ni slaščičarka. To je samo njen hobi. :d

Trojanski krofi?
O njih res lahko govorim v samih presežnikih: preveliki, predragi, premastni…
Skratka: ne, hvala, raje ne bi.

ljudstvo je govedo in stoji za krofe v vrsti kot čreda…popolnoma brez veze krofi.Če so na Bledu dobre kremšnite (so res boljše kot drugod) to ne moremo reči za trojanske krofe, ampak, ljudstvo je govedo in tam stoji v vrsti, ker pač vsi stojijo in bi bilo čudno če ne bi še mi.
Pa rečte, da ljudstvo NI govedo.

Tudi jaz sem trojanske krofe kot majhna obozevala, pred leti pa sem po enem imela hud napad zelodca, tako da sem s tem zakljucila. Postali so mi premastni, zato raje pojem kaksnega od “zmajcka”. Jih pa se vedno, kadar se vracam iz Maribora, kupim za preostale clane druzine. Vendar mi ne pade na pamet, da bi se guzvala na Trojanah, ampak jih kupim na OMV-ju (zacetek avtoceste od Blagovice proti Ljubljani), kjer imajo svojo majhno podruznico… in nikoli ni guzve…

Muuuu… :)))))))) Hehe, če so mi pa res dobri… Čakam pa nikoli ne, ker se niti ustavim ne, če je gužva. Pa tudi, če slučajno stojiš zunaj, si na vrsti v roku 5 minut, ker so prodajalke res hitre.

A se sploh kdo je to svinjarijo?? :-)) LP!

New Report

Close