Najdi forum

Boli vnetje okoli trna, ki pa se po enem tednu umiri. Treba je manj obremenjvati nogo,kupi pa se tudi vlozke, ki jih das v cevelj in razbremeni peto. Redko se operira,draugace zdravljenje ni potrebno.

Preberi si forum viva napiši boleče pete in dobiš zanimive odgovore kaj pomaga.Pa uspešno zdravljenje.

Meni je tudi pomagala krema od damjane.Lahko ji pišite na email [email protected]

Pomagala mi je 4 dan.Krema pride 12 evrov meni jo je poslala po pošti in me prišlo skupaj 15 evrov.

Vsi “pohvalni” odgovori so polni slovničnih napak, kot je tudi njeno sporočilo. Se točno vidi, da kremo sama hvali, žal!

Slovnicca nisem avtorica in imam mogoče tudi slovnične napake meni je krema resnično pomagala kot že mnogim drugim, ki sem jim priporočil to kremo preberi si stran na forum viva pa dobiš odgovore da krema res pomaga in ne gre za nateg.

Pritrnu pomaba injekcija blokade, ki ti jo da ortoped. Jaz imam po injekciji že 3 leta mir.

Raje preizkusim vse ostalo kot, da grem na blokade.

bunka banka, kam pa ortoped da blokado? Direktno v peto ali kako? Je boleče? Sama imam trn v peti že več kot 1 leto in do sedaj ni pomagalo prav nič – ne terapije z UZ, ne silikonski vložki za v čevlje iz Sanolaborja in moram priznati, da tudi krema od gospe Damjane ni pomagala. Očitno gre za trdovraten trn, dobro viden na RTG sliki.

Zato me blokada zanima, samo strah me je, če zelo boli in kam ti ortoped da injekcijo. Hvala za odgovor!

Naj sporočim meni je pomagala 6 dan krema od gospe Damjane in jo priporočam.Njen email [email protected]

bunka banka, kam pa ortoped da blokado? Direktno v peto ali kako? Je boleče? Sama imam trn v peti že več kot 1 leto in do sedaj ni pomagalo prav nič – ne terapije z UZ, ne silikonski vložki za v čevlje iz Sanolaborja in moram priznati, da tudi krema od gospe Damjane ni pomagala. Očitno gre za trdovraten trn, dobro viden na RTG sliki.

Zato me blokada zanima, samo strah me je, če zelo boli in kam ti ortoped da injekcijo. Hvala za odgovor![/quote]

Blokado dobiš pri trnu v peto in nič posebno ne boli. Še vedno nimam nobenih bolečin, normalno hodim in, če se mi bo ponovil grem takoj zopet po blokado. V kreme ne verjamem, krema deluje površinsko, trn pa je izrastek,

Meni je pomagala krema na blokado pa ne grem sem dobil že mnogo inekcij in vem kaj je to nekaterim tudi blokada ne pomaga.

Mene je brez vsake kreme nehalo boleti.

Meni krema NI pomagala!

Naj povem meni je krema pomagala. Hvala gospe Damjani.

Prodajaalec reklamira kremo, ki naj bi pomagala. To piše ena in ista oseba, verjetno tudi kdo narede. vendar to je proč vržen denar.
KREMA NE pomaga! Ne nasedajte.
Predlagam, da vsak pusti svoj elektronski naslov, telefonske številko, domači naslo, da se lahko preveri. Če bi meni pomagalo in bi za tem stala bi takoj pustila podatke, ker bi želela, da pomaga tudi drugim.

Jaz sem kremo zasledil na forumu viva, ki je pomagal gospodu Alojzu iz Cerknice in njegovemu nečaku, ki je imel prometno nesrečo. Svojih podatkov pa ne bom puščal na nobenem forumu.Preberiti si na forum viva in boste videli, da krema res pomaga.

seveda ker na vivi tud ti pišeš, dobra roba se sama hvali – damjana oz. petkovc, oz bolečina, oz.,… nategovalec

Kdo pa je Alojz iz Cerknice jaz osebno sem kontaktirala z njim in mi je gospod kremo priporočil in ne gre za noben nateg. Krema mi je pomagala.Tako da kdor ima te težave mu jo priporočam in NE gre za NATEG.

ljudje na ljubljanski tržnici tudi kupujejo gnojilo za UMETNE ROŽE in to samo zato, ker ga prodajalec tako hvali. Jao, ljudje božji NAIVNI……

sama sem imela pred nekaj leti trn v peti. Že sem težko hodila. Bila sem 2x na blokadi (res malo boli), za nekaj časa, mogoče 5-6 mesecev mi je pomagalo, potem pa ista zadeva. Trn na sliki je bil očitno viden. Bila sem pri ortopedu, nato pri fiziatru. Pri fiziatru v Ljubljani (Kaloper – ni reklama) sem naročila po meri vložke, za katere menim, da so mi najbolj pomagali, tisti v Sanolaborju niso isti, sem tudi tiste sprobala. Hodila sem tudi na razne fizioterapije – mogoče mi je najbolj pomagal UZ.

New Report

Close