Najdi forum

Lep pozdrav!
Že dolgo vem , da je z menoj nekaj narobe, a si sama ne morem pomagati. Sem namreč strašno trmasta, a to le do ljudi, ki jih imam rada, ki mi nekaj pomenijo. Najbolj izrazito do svojega partnerja. Če se spreva, kljub temu da jaz nimam prav, vztrajam pri svojem in potem “mulo kuham”. Pa VEM da nimam prav in hočem postat normalna, pa kra ne morem in ne morem, to je močnejše od mene. On me nekaj časa prosi, potem pa se naveliča in ptako pride do še večjega prepira. Zakaj sem taka in kako naj preneham s tem. Če je vse v redu si rečem ne bom več, ko pa sem jezna na vse dobre sklepe pozabim. Potem pa mi je žal.
Vljudno prosim za vašo pomoč oz. nasvet.

Spoštovana Mis,
dokler ste mladi, bo vaše “kuhanje mule” ljubka posebnost, ii bo pestrila vajin odnos, če boste pri njej vztrajali v pozna leta , se vas bi prijel vzdevek “tečna stara baba”, ali kaj temu podobnega.Za to, da boste osvojili spoznanje, da imajo lahko prav tudi drugi in ne samo vi, imate vsekakor še dovolj časa,dosegli pa ga boste v vsakem primeru.

Draga mis

Tukaj si napisala malo premalo, da bi lahko dobila odgovor, ki ga isces. Prvo, kar nisi napisala je tvoja starost. Bom pa raje povedal iz svojih izkusenj. Pred leti sem bil z dekletom, ki se je obnasala zelo podobno do mene in povsem drugace do drugih. Po kar nekaj mesecih vsega slabega in dobrega sva se razsla po njeni volji. Ni kaj, dobila je drugega, ker v meni ni nasla kar je iskala. Imela je pa tudi veliko dobrih lastnosti, ki jih imas sigurno tudi ti. Je pa bila to kar opisujes tudi ena izmed njenih napak in je rekla, da je delala vedno tako. Tudi ti v resnici isces nekaj, kar neves kaj. Danes zelo dobro vem, da sem bil njenemu uporu tudi sam kriv in sem se obnasal podobno, ceprav mi ni znala povedati, kaj je bilo narobe. Spoznal sem tudi, kako bi danes z njo in marsikaj sem prebral in tudi vem kaj je iskala. Tega ji pac ne morem zdaj dati. Lahko tudi odpises na email. Tudi zate se bo odprlo draga mis, ne obupaj!!!
Vili

Oj Vili.
Ja tako kot praviš ti za svojo bivšo punco, se tudi jaz čisto drugače obnašam do drugih kot do njega. Z vsemi sem nekako bolj prijazna, tudi zamerljiva nisem, vse obrnem na hec. Pri njem pa je drugače. In to mi tudi on očita. Hoče, da sem taka tudi do njega. Ampak z njim sem vsak dan, vsako noč in enostavno nimam več idej kako naj bom “ves čas” zabavna. Na začetku ko sva se spoznavala, to ni bil problem.
No povej mi kako bi ti ravnal s to tvojo trmico danes. Zdi se mi kot da obžaluješ konec vajinega razmerja..
LP – miš

Lahko mi napišeš email, ker vse najbrž ni treba, da se znajde tule gor. Najprej, preveč si z njim in to te teži. Rabiš čas zase in nekaj več svobode. Ne poznam njega, ampak te preveč okupira/zapira. Kako dela s teboj, ko si trmasta? Je to to kar želiš tudi vnaprej…. tu se skriva tvoj tebi nepoznan odpor in zato vztrajaš v tem, se vrtiš? V sebi izdelaj odgovor, zakaj on vztraja v tem ??? Poišči si službo. Ali študiraj naprej. Poišči si pot o kateri si razmišljala svoje čase. Druži se tudi z drugimi ljudmi, pokliči svoje stare prijatelje, ki so ti stali ob strani. Nisi zamerljiva in vse obrneš v hec. To ni res, zakaj si potem taka. Nisi napisala svoje starosti. Nisi napisala še česa drugega, predvsem kaj te motivira in kaj te veseli.
No, draga miš(ka) ali mis. Kakor da bi ti prerokoval. Bo bolje, ampak odgovori so tvoji. Najbrž sem bil malo nasramen in sem ti za naenkrat naložil preveč vprašanj. A malo se oddalji od njega, vzemi zvezek in zapiši ideje, pa bo.
Vili

New Report

Close