Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Tristokosmatih? a niso oni najdražji??

Tristokosmatih? a niso oni najdražji??

druzba…, jaz ne vem, kaksne cene imajo dugi veterinarji . Jaz in moj kuza , sva zadovolna in vse je urejeno in ni drago..So pravi veterinarji in tudi moj kuza ko prideva jih ima rad..tako da zame ocena 10 …zelo zadovolen..3 leta sva pri tristo kosmatih..lp

Imeti živali je luksuz, pa kakorkoli obrneš. In to se pozna pri veterinarskih storitvah. Ja, marsikaj bi lahko bilo ceneje. So pa tudi zadeve, kjer je cena glede na material in delo čisto v redu. Žal živali nimajo takšnega zavarovanja kot ljudje. Se pa v tej smeri tudi nekaj razvija, ampak vse na ravni kapitalizma. In ne socializma kot zdravstvo za ljudi.

Mi iskreno z cepljenjem in navadnimi pregledi smo zadovolnji.

ko je slo pa za res smo pa imeli tako slabo iskusnjo da nasa muca zau ni prezivela.

Bila je sobota imeli so guzvo (narocene stranke verjetno cepljenje) nasa muca je bila povsej vrjetnosti delezna prometne nesrece hvala bogu je prisla domou in takoj ko smo opazili da z njo nekaj ni okej smo se odpravili k veterinarju v tristokodmarih komaj so nas sprejeli. Muco so pregledali naredili ultrazvok imela je predrto trebusno votlino in njena crevesa niso bila na svojem mestu pa tudi po sliki je bila zlomljena neka kost na nogi. Veterinarka je rekla da z hrbtenico ni tezav da je potrebna samo operacija da se vrnejo organi na svoje mesto in da se zasije trebusna votlina in da bo z muco vse okej . No in ker oni delajo v soboto samo do 12h so nas poslali z protibolecinskim sirupom domou in nam rekli da pridemo v ponedeljek na operacijo. V teh dveh dneh se je muca zelo mucila in imela bolecine bilo nam je zelo hudo ampak smo se drzali veterinarkinih besed da bo z njo vse okej da ni tako hudo no nato pa je v nedeljo muca umrla zaradi njihovih malomarnosti .

Pregled psa 68 evrov?

68 evrov pregled psa?

Ima svoj veterinarski center Miklavžin v Dravljah.

New Report

Close