Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Triplixam

Triplixam

Pozdravljeni,

kot sem pričakovala,po triplixamu jemljem ga 11 dni imam vrtoglavice. namreč tako počutje sme imela tudi po amlessi in prestance,ki pa imata obe sestavino amlodipin poleg perindoprila,na katero ne reagiram ok. vrti se mi.

glede na to,da ga jemljem komaj 11 dni,in glede na to da je triplixam kombinirano s 3 učinkovinami,ali naj počakam če izzveni? nevem kakšno je to zdravilo ali je možnost da izzveni po 3 tednih.. če ni,potem se bom oglasila da z zdravnico zamenjave tudi tega. je pa zelo smotano,vrti se mi,nočem nikamor ker mi je neprijetno,padla skupaj pa do zdaj še nisem.

hvala in lepe podzrave

Pozdravljeni, za začetek bi preveril, kakšen imate po njem krvni tlak. Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

krvni tlak je ko šus res. po prenessi sem mela 140/100,zato pa sve z zdrvanico menjale,ker je rekla da jaz rabim kombinirano zdravilo. no,zdaj po triplixamu ga imam 130/85 ali pa 135/90. tlak je idealen res. samo vrtoglavice imam.. pa nevem a naj še počakam..al naj grem spet menjat zdravilo.. takega tlaka lepega pa še nikoli nisem imela.

Ce upostevate da je po netu to zgolj ugibanje, seveda obstaja možnost, da se mora telo navaditi normalnega krvnega tlaka in da ne gre nujno za neželeni učinek zdravila. Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close