Trikotnik
Tudi mene zanimajo vaša mnenja-kljub temu da smo malo starejši !
Moja zgodba je naslednja :
Pred tremi meseci sem srečal 34 letno dekle,na videz se poznava že vrsto let.Oba sva si bila všeč že prej, ker sem bil jaz poročen ni prišlo do kaj več. Pred letom dni sem se ločil in ostal sam.Sem nekaj let starejši od nje.V pogovoru sva se takoj ujela, že naslednji dan se je preselila k meni domov.Priznala mi je, da je že vrsto let zaljubljena vame, nikdar si ni mislila, da bo kdaj res z menoj.Tudi meni je ona všeč.Nekaj dni prej je tudi sama končala vezo s svojim fantom, ki pa je star 25 let.Veliko sta se prepirala in tudi nekaj nasilja je bilo.Začela sva tako na hitro živeti skupaj.Pokazale so se prve neprijetne stvari:/ni navajena reda,pospravljanja,pranja, spi dolgo, kuhati ne zna, se trudi
a ji ni všeč./Kar en dan je odšla domov in ni več prišla.Isti večer ko je odšla je poklicala bivšega fanta.S tem istim fantom, ki se ni ujela, sedaj nekako poskušata na novo,pravi pa tudi njemu da ni prepričana. Sprašujem se kako to?Nista se ujela,cele dneve je bila sama,veliko sta se kregala,v sexu ni bil kaj prida, tudi dosti se ni zanimal zanjo.Edino kar sta imela skupnega je bilo nepospravljeno stanovanje.On je jedel kar v postelji in ob pizzi nato na postelji zaspal.Pacek tudi sam! Stanovanje razmetano in res neurejeno.Sprašujem se v primerjavi z menoj, kaj je narobe, kaj se v njeni glavi dogaja ? Sem športen tip, imam boljšo postavo,urejene stanovanjske razmere, situiran, duhovno bolj zrel in izkušen.Vsak dan sva se dobro ujela tudi v sexu.Dejala je, da toliko sexa ni doživela v vseh svojih vezah.Torej zakaj potem naenkrat vse to ?Pravi, da se ne more odločiti med menoj in bivšim fantom.Vprašal sem jo v čem je razlika ?Meni,da bi morala malo počakati,pa je zopet naredila napako in kako naj sedaj reče fantu, da je konec,da misli name?Ta teden je bila pri meni na obisku,na rami se mi je zjokala,pravi da ji je težko,ker dela take napake.Jutri zopet pride, ostala bo do petka, še te dni pa je pri njej prespal njen bivši fant.Začaran krog, ali sem nor jaz ali vsi trije skupaj ?
Nudil sem vse, to ve,ve za razlike med menoj in bivšim, ko je z manoj razume mene, ko je z njim pa očitno njega. Kaj je s to žensko miselnostjo, kaj menite ?
Vsi ki poznajo naš trikotnik, ji pravijo, da bivši ni zanjo, oče , mati, prijatelji, ona pa po svoje !
Kaj naj naredim,jo pustim,čakam ? Janko
Moje mnenje je, da ženska kar pridno izkorišča nastalo situacijo. Hočeta jo kar dva moška naenkrat. Po tvoji pripovedi sodeč res nima razloga, da še vedno sili nazaj k “ta staremu”. To drži. Veš kaj jaz mislim? Če bi se odločila zate, bi se morala spremeniti, začeti urejeno živeti. Spremeniti se pa je vedno boleče in težko. Navade se nam kar vžerejo pod kožo, a ne?
Tebi pa lahko rečem sledeče: glej. Če si po tako kratkem času spoznal njene navade in način življenja, pa te to moti (čeprav si zaljubljen do ušes), ja kako pa bo čez nekaj let, ko se bo med posrkal?
Vsekakor pa še malo počakaj. Boš videl kako bo, ko bo spet prišla.
Zmeda, totalna zmeda. Naj najprej razčisti kaj bi sploh rada. Dokler pa bo hodila od enega k drugem in samo jamrala in jokala, se bo vrtela v začaranem krogu.
Poskusi ji na lep način to razložiti in kljub temu, da jo imaš rad , ji ne dovoli, da ostane pri tebi dokler ne bo popolnoma razčistila s fantom.
Želim ti, da bi se razpletno tako kot si najbolj želiš.
LP, Kaja
Po moje bi bilo najbolje dati “ultimat” da se naj že odloči, ker bo sicer takole kolebala še v nedogled, trpel boš pa ti. Če vidiš da z njo ne bi šlo se pa usmeri na trg in si najdi eno bolj primerno.
Kako se pa ti počutiš ob tej njeni neurejenosti in nemarnosti! Te zaradi tega še privlači ali te je pustila rahlo hladnega. Odraslega človeka je težko odvaditi večletnih razvad. Zato…
Sploh pa, če ženska koleba med tabo in njim – že ni nekaj vredu. Po moje bi bilo res dobro, da ji postaviš ultimat. Če bo spet jokala in stokala, da ne ve kaj bi, da se ne more odločit – bye bye baby, še je rib v morju.
Mogoče pa se boji reda, ki ga ni navajena in ne ve če je temu lahko kos? mogoče te pa samo izkorišča in ti laže. Osebno mi neodločneži ne ležejo preveč in jim ne zaupam, ker preveč kolebajo in skačejo.
Nasvet?
To je pa težko. Odpiši jo, nauči se srečno živet sam in srečal boš tapravo ( deluje, preizkušeno).
Pozdrav, Tia
Pusti jo, pa ne zaradi druzine, njenega bivsega ali cesarkoli nepomembnega, ampak zato, ker te ona ne ljubi!!! To ti je dala s svojim vedenjem jasno vedeti. Zaupaj vedenju, ne varljivim besedam.
Popolnoma se strinjam z Marjanom, Tio in Ireno. Sam sem imel podobno izkušnjo. Lahko ti samo svetujem, da stisneš zobe, se prisiliš in takšno žensko pustiš. Meni je bilo težko, ker sem jo res ljubil, ampak zdaj vem, da bi mi vztrajanje v taki zvezi prineslo samo gorje in nesrečo, ker ni hujšega, biti s človekom, ki ima neodločnost kar za osebnostno lastnost. Takšna ženska je nezrela v duševnem smislu in se obnaša kot kakšna impregnirana lolita. Seveda pa imaš ti zadnjo besedo, ker v končni fazi boš ti tisti, ki boš odločil kako in kaj.
lp,
Zgodba je polna precejsnjih nesmislov in tezko verjamem,
da bi nekdo, ki pise, da je ” nekaj let starejsi ” od dekleta,
starega 34 let in ki ima sebe za zrelega, pisal take stvari:
Sta se srecala in drugi dan se je kar preselila k tebi (?!),
potem je kar odsla, pa za vikend se bo spet vrnila, pa
nekaj casa je spet s tistim, ki je pizzo v postelji in ga to
tako utrudi, da zraven zaspi….(ocitno tudi ona rada zelo
dolgo spi…)
Ne vem, kaj sploh reci. Zgodba je tragikomicna, ce je res-
nicna. Mislim, da nobenemu odraslemu moskemu, ki ima
za sabo daljso zvezo (kot ti pises, da si locen) in zna raz-
misljati s svojo glavo, ni treba niti trenutka oklevati, kaj
storiti – in to cimprej.
Janko kaj ga pa biksas……cimprej se jo losi.
Ce sedaj zivi v taki svinariji…..a si predstavljas da imas se ene dva mulca z njo….norisnica. Ce ima svinarijo vseokrog sebe, pol tut vprasanje kok je sama higienicna…to je pa vsaj zame prvo vodilo. Higiena, cistoca, ….zakon.
Kaj bi pa nardu ce ti ne bi pospravljala…a bi jo naseku?
Odgovor Borisu,
Res zgleda čudno vse skupaj, toda tako je. Poznava se že precej let, tudi blizu v soseski je doma.Mislil sem da bo šlo.
Ker sem bil že enkrat vezan sem mogoče postal bolj strpen.Mislim da če ima ženska moškega res rada, bo spremenila svoje navade ali se jih vsaj potrudila spremeniti. Ali pa je to preveč, kar se mi apsolutno zdi noro! Tale mnenja ji bom pokazal, naj vidi kaj o tem menite vi, ki ste mi pisali.
Upam, da jo pravočasno sreča pamet…………
Lep.pozdrav, Janko
Živjo!
Kot vedno povem kar mislim… zakaj je človek, kot sebe opisuješ, ki si bolj duhovno zrel, urejen… itd. sploh pristal na to, da se ženska preseli k njemu tako hitro, ne da bi ji prej dvoril, jo spoznaval????????
Jaz na tvojem mestu bi se vprašala, ali sploh želiš živeti z žensko, s katero sicer že res seskaš vsak dan…. (tu gre za potrebo pač)…pri kateri te že od vsega začetka moti ogromno stvari?
Zakaj ne poiščeš ženske, ki je v skladu s tvojim stilom življenja, vrednotami…?
Lep pozdrav.
Saša!
Zakaj pa ne bi sprejel,saj pospravljanje in kuhanje se pa lahko pričakuje,da je normalno.To je sestavni del življenja.Pričakuješ, da je vse v okvirih normalnega vedenja a ne?Mislim, da je res stvar v navadi,ampak da plačaš tako ceno,da raje zbežiš! Danes sem bil pri njej,mislim da uvideva.Jutri pa je nov dan……
Čao,Janko
Pozdravljen!
Kot si začel že sam ugotavljat ženska ni zate. Zato jo čimprej popihaj dokler je še čas. Ko se boš enkrat navezal nanjo boš težko prekinil vezo.
Ona bo ostala takšna kakršna je. Ne misli, da jo boš prav ti spremenil.
Ne ljubi ne tebe ne njega.
Vidi, da se lahko igra z vama in tako se bo igrala še naprej. Očitno ji tako paše.
LP
Samo replika na tvoje mnenje o njeni neredoljubnosti. V čem je tu pravzaprav problem? Boš pa ti pospravljal, saj si skoraj idealen in ti ne bo težko poskrbeti za čisto stanvanje. Veš koliko redoljubnih žensk pospravlja za šlampastimi možmi, pri vama bo pač obratno!
mas pogojno prav. Ce punca nezna pospravljat naj to opravilo prevzame moski, mogoce se kuho.
Amapk v tem primeru je treba pravila spremenit…
naj potem zenska oprvlja kako mosko delo….servisira avto, popravlja razne stvari po hisi, naroca razne mojstre, hodi po plin, gleda nogomet,…
Ti ga serješ !Šaljivc !
hehe me veseli da nisi nasedu….
sem bil preprican da se bo kaksna zenska al pa tip uglasu in mi nalozil tasvoje 🙂
Fuzbal je zakon, zakva pa ne?
no vidis…ti bi lahko dala tipu da bi namesto tebe likal, ko ti gledas fuzbal :), pol mu pa porocas kako je blo na tekmi….
…men bi blo to kar vsec, da bi jst naprimer liku, moja si pa kosarko ogleda…pol mi pa pove a so zmagal al zgubil…ker drugac ce pomislim 20 let gledanje kosarke…sej me bo prej infarkt…
Forum je zaprt za komentiranje.