Najdi forum

trgovine v Trstu?

Zanima me, če kdo ve, dao kdaj so zvečer odprte trgovine v Trstu? Do 7 ali tudi kaj več?

Hvala!

Samo do 18h. Italijani so katastrofalni.

tega pa skoraj ne morem verjeti???? Do 18? Za ziher? V tistem koncu ob Grand kanalu????

Ima mogoče še kdo kako informacijo???

Trgovine so vecinoma odprte do 18.00, nekatere do 18.30, le redke do 19.00. Je pa v Trstu velik Shopping Center Torri d’Europa (na Via Svevo, v smeri proti 7. pomolu, ob nadvozu), ki je vsak dan odprt do 21. ure, celo ob nedeljah. In ima polno trgovin; z oblekami, obutvijo, za otroke, nakit, dodatki, sport… in velika prehrambena trgovina Coop.

Če niso kaj spreminjali v zadnjih dveh letih (v kar močno dvomim), so trgovine odprte tako kot v vseh prejšnjih dvajsetih letih – do 19.00 oz. 19.30 (odvisno od trgovine). Zelo redke so imele odprto tudi do 20.00 (kakšne robne hiše).

Lp,
Nataša

Tole se mi zdi že malo bolj vzpodbudno. Ponavadi so šoping centri odprti dlje ja, ampak mene zanima za tiste male trgovinice ob Ponte Rosso oz. Grand canalu. Ker res ne bi rada šla obrnit tja dol!

tiste male trgovinice so definitivno do 18.00, največ 18.30. Šoping centri so pa dlje, to je res.

Trgovine so bile zadnjih 20 let odprte do 19.30, tudi v soboto. Vsaj tako je bilo do januarja 03.

ja za soboto vem, da so odrte cel dan. Zanima me za tiste kitajske trgovinice, tiste znajo obratovati kar malo po svoje, in če razmišljam v pravo smer, potem bodo gotovo odrte dlje kot Italijanske. Ker italijanske se vmes nekatere zapirajo, kitajci pa delajo brez predaha.

New Report

Close