Najdi forum

TRGOVINE V ITALIJI

Mi lahko kdo pomaga? Zanima me namreč, ali so v Italiji pri Udinah trgovinski centri (Bernardi, Alpe Adrial, potem pa še en s čevlji – rumena stavba) in v Palmanovi odprti tudi v nedeljo? Nekaj časa nazaj vem, da so bili, kako pa je zdaj ne vem, ker nas že nekaj časa ni bilo tam. Če gre kdo tja, vas prosim, da pogledate in sporočite, če pa veste, pa itak že vnaprej hvala.

Še sreča, da si tu pomagamo med seboj! Lep pozdravček vsem in lahko, mirno noč!

Nataša

Mislim, da so te trgovine ob nedeljah zaprte, nisem pa 100%.

Lep pozdrav, alenka

Mislim, da so te trgoine ob nedeljah zaprte, nisem pa 100%.

Lep pozdrav, Alenka

Pozdravljena

Za Alpe Adria in Bernardi ne vem če so odprti.V nedeljo Palmanova je odprta /cel september/, Torri D Europa vedno od 9 do 20 /vse nedelje/, Coop Gradisca d Isonco to nedeljo 28.9 je odprt od 10 do 20 ure.

Tako, upam da sem kaj pomagala

Čav MamiR

Hvala vsem za hitre odgovore. MamiR pa bi še vprašala, kje je trgovina Torri D Europa. Mogoče smo sicer bili že kdaj tam, ampakse ne spomnim, da bi imel kdo tako ime. Hvala še 1x! Lep dan!
Nataša

Eno vprašanje: kje pa je ta “Torri D Europa” in “Coop Gradisca d Isonco” ?
In kaj prodajata…
Hvala za info v naprej!

LP, Mali

Živjo

Torej v Coop Gradisca d Isonco prideš, če greš na cesto za Palmanovo.
Če greš čez mejni prehod Vrtojba voziš naravnost po hitri cesti mislim, da je prvi izhod glej tablo “Gradisca d Isonco” prideš v majhno križišče se držiš desne nato po cesti naravnost do semaforiziranega križišča. Tam se postaviš ne skrajno desno, ker moraš prečkat križišče levo nato naravnost
po približno cca 200 m zaviješ na desno. Tam imajo prehrano, otroška trgovina s cunjami /zelo lepa in ne draga/ kozmetiko, igrače,športna oprema, akustiko, razne stroje itd.
Torri d Europa se nahaja v Trstu. Ravno tako greš po hiti cesti proti Dobrdobu/še naprej/ pred Monfalkonom greš levo na avtocesto šibaš dol namesto da greš na odcep deso za Rabojez se postaviš za Trst Center.Približno 500m nato zaviješ desno v križišče nato desno direkt v garažo Torri d Evropa. Tam je velik nakupovalni center v 3 ali 4 nadstropjih
prehrana, trgovince /max & company, pittarello, prenatal, benetton,kitty,
restavracije, vrtci itd (skratka zelo veliko)
Upam da sem bila dovolj izčrpna in da sem vama kako pomagala.
Pa lepo nakupujta.

MamiR

Draga mamiR, 1000x HVALA!

Kakšna sreča, da je spet sonček zunaj – lep pozdravček!

Nataša

New Report

Close