Najdi forum

Služba v Jagru je res ena zanimiva stvar….delaš skoraj dvojni delavvnik vsaki dan za tisto minimalno plačo..tip še se znajde in ti del plače nakaže na njihovo Jager kartico kar avtomatsko pomeni da moreš tisti denar porabit pri njih torej mu del plače itak vrneš…odnos lastniov do njihovih delavcev je poniževalen..na razgovoru in v službi bodo uspele samo lepe in postavne ženske-vsebina glave in sposobnost nista tako zelo pomembna kot zunanjost…glede delovnega časa je tako da lahko samo boga moliš da imaš tisti 2 nedelji na mesec fraj ker je itak mala verjetnost da boš doma…torej dejstvo je da te trgovine niso za mlade…če si pri njih v službi boš si težko ustvaril družino in postavil hišo ker si itak cele dneve tam in vsaki dan v mesecu da doma komaj da kaj vidiš otroke, plače so res grozne in o kaih kreditih lahk osamo sanjaš, da pa bi ti na gradbeni material ali pa na ostale izdelke dali kakšni malo večji popust ker si pač njihov zaposleni pa so tudi samo lepe sanje.
Dejastvo je da so se tega podjetja lotili čisto napačno. Namesto da bi gradili na zaupanju, povezanosti in tem da bi zaposleni radi hodli v službo ker bi delali v normalnih in prijaznih razmerah, gradijo samo na hinavščini, zahrbtnosti in na sploh na “slabih” stvareh.
Kot ste se že mnogi se tudi jaz sprašujem kje je tu naša preljuba država in sploh kje so tu inšpektorji, tisti pravi ki se jih ne da podkupit.

Neznanka, si prej poslala prošnjo na blef ali pa je bil kje kaki razpis? jaz ga namreč nisem nikjer zasledila.

pozdravljeni!a mogoče kdo ve kolike so plače vzdrževalcev ali šoferjev pri jagru.hvala za odgovor.

dlavnik od 7 zjutraj do osmih zvečer čez 300ur 10.000km 100€telefona z malico vred 1000€ odštej to in boljše da greš na socialno

dlavnik od 7 zjutraj do osmih zvečer čez 300ur 10.000km 100€telefona z malico potnimi vred 1000€ zelo slabo

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Pozdravljeni!

Za vse ki razmišljate o delo v Jagru. Govorim iz prve roke. Če ste resnično obupani in vas nikjer ne sprejmejo, če ste pripravljeni sklonit glavo med kolena in plesat na žvižg, če ste pripravljeni prevzemati odgovornosti za malomarnost sodelavcev, ki so nadrejeni, če ste pripravljeni na lastni koži pokušat, kako delodajalec ravna proti zakonito, izvaja mobing nad zaposlenimi, ter zahteva od zaposlenih nesprejemljiva odrekanja…. v tem primeru DOBRODOŠLI V PODJETJU, katerega uradni slogan po izjavi samega direktorja g.Jagra (videla in slišala v živo na lastna ušesa in oči) “ARBEIT MACHT FREI”

Če vam to nikakor ni sprejemljivo ( za tiste ne mazohistične) svetujem da se na dolgo in široko izognete tem trgovinam. Kot stranke in kot uslužbenci. Verjemite. Zagotovo se bodo našli zaposleni, ki bodo povedali samo pozitivno. Vsi bivši pa bomo znali podati realno sliko. Tudi to sem izkusila, kako zaposleni ne smejo in ne upajo reči niti ene negativne opazke čez podjetje. Videla sem to ustrahovanje.

Pa lep pozdrav!

Svinjarija od svinjarije…delala pol leta…izkoriscevalec .520 €.ena nedelja v mesecu prosta…uradno se steje pricetek nastopa sluzbe ob 7.mi smo morali bit na delovnem mestu ze ob 6.ob sredah ko se menjujejo akcije celo ob pol šestih. Eno uro delali vsak dan zastonj. Ko si ga vprasal glede malce…si dobil odgovor malcal bos ko bos na zavodu.da ne govorim o podrocnih vodjah…diktatorji.kar ti manjka na iventurah nor.cigareti, krije delavec.mrš!!!!!

Zanima me zakaj inspekcija nic ne naredi. Kot prvo imate trzno inspekcijo, ki baje takoj reagira. Ker kot berem imajo veliko nepravilnosti, kar se tice izdelkov, akcij in cen. Ko kupite izdelek, ki ima znizano ceno, na racunu je pa druga cena, spravite racun in takoj poklicite inspekcijo. Mislim da je klic lahko celo anonimen. Bodo pa placali kazni, ce nic drugega.

Drugo obstaja delovna inspekcija, ki tudi mora reagirati, zakaj ne reagirajo ne vem, prijavite veckrat, se bodo morali zganit. Je pa res da zaposleni velikokrat si ne upajo prijaviti delodajalca, ker se bojijo za sluzbo, prijavite tisti, ki niste vec zaposleni pa ste bili.

Drugace pa tudi obstajajo mediji, kjer realno obstaja moznost, da zadevo objavijo in tudi lahko ostanete anonimni. Veste koliko trgovcev obstaja danes, ki se borijo za trg. Naj poslujejo tisti, ki kolikor toliko bolje delajo z zaposlenimi in tudi ki jim je vec do strank. Pa ne si misliti, da ce takih trgovcev ne bi bilo, da potem sluzb ne bi bilo. Tisti, ki bolje poslujejo bi imeli vec kupcev – seveda ce enih ni, mora kupec k drugemu – torej bi drugi imeli vec dela in bi morali zaposliti vec delavcev.

Je pa res da ne morejo drugi za vas narediti veliko, sami boste morali, ker ste bili dejansko tam zaposleni in le vi veste kaj se je dogajalo.

Podkupljeno imajo vse. Imajo ljudi na sodiščih, da o policiji ali kaj podobnega ne govorim. Imajo tudi ljudi kateri jim sistem prilagajajo tako, da jim ne morejo nič.

zanimivo

Semu bomo pa malo posvetili, tako s policijo, kot z inšpekcijami, prav tako pa tudi z zanimivimi prijatli. Bomo videli kaj poreče dedc. Če mu enkrat ne bo pomagalo, pa ga bomo še osebno poiskali.

V trgovino jager se ne zaposliti, ne vem če še obstaja slabša firma kot jager. Takšnega odnosa, ki ga ima Jager je GROZEN in NEČLOVEŠKI. Ne plača nobene nadure, na delo se hodi ob pol 6 h pa do 15 ure, popoldan pa od pol 1h pa do 21.30, ker se trgovina mora sčistit. Delaš vse dni v tednu in nimaš nobenega prostega dne če delaš vse dni. Ima dva urnika, podkupljeno ima inšpekcijo, vse…., nihče mu nič ne more. Recimo če se pozabiš odjavit iz sistema ti piše dopust, v glavnem grozno.

Veliko delavcev je zbolelo na živcih, ker šefi izvaja nenormalen MOBING, poniževanje delavcev. Sploh ne najdem kakšne dobre besede o jagru, ker je enostavno NI. Ko pa so prazniki (december, maj, november) pa delaš VES DAN, to pomeni od 10 ure zjutraj pa do 21.30 plačano imaš od 1 h ure naprej. Pri jagru malica NE OBSTAJA, ker šefi pravijo da ni časa, čeprav ti jo piše.

Mesečno se okrog dela 250 ur, na plači ti piše 174. Nekaj nakazila dobiš na kartico jager, tako da to pri njem pustiš. Plača je minimalna 650 evrov za 250 ur.

V jagru se zaposlite če je res NUJNO drugače svetlobna leta stran od te firme!

To kar se dogaja pri Jagru je absurd. Delala sem 6 mesecev in zdaj dajem odpoved. V celem mesecu sem imela 1 dan prost, pa še tega sem morala dobesedno izsiliti. Ko je nekdo na dopustu ali bolniško odsoten pač delaš cel čas ker drug nima kdo. Vsak dan si tam najmanj uro oz. dve dlje, kar ti ne plača noben , ur pa itaq ne koristiš. Da o plači in mesečnih inventurah ko si tam 3 ure za džabe niti ne govorim.

Pozdravljeni!
Naj vam povem da tole ni čista resnica kar je napisano odzgoraj:).. Res je da je treba veliko delat ampak je zato vedno vse poplačano! Vsi omenjajo plačo… plačo dobiš tako veliko kot si jo ZASLUŽIŠ in VSE dobiš plačano.
Glede trgovcev pa ni to resnica. Res je da iščejo mlade ljudi ne pa MULARIJE. Pri njih so dobrodošli ljudje ki DELAJO ne pa zabušavajo in visijo celi dan ob pultu ali telefonu.
Lp!

Ha, ha, vstanite v suženjstvo zakleti! Še nikoli tako aktualna želja kot v teh časih. Po napisanem vidim, da je med našimi ljudmi še vedno prisotna huda naivnost. Pa njihova mladost ni pojasnilo. Prej neumnost, žal.
Hoteli smo kapitalizem, pa ga imamo. Sicer pa je Kitajska še vedno komunistična s svobodno ekonomijo, o delavskih pravicah pa lahko zgolj sanjajo.
Kar pa se g. Jagra tiče pa moram reči, da če bi ga srečala v Ljubljani, bi mu stisnil v žep kakšnih 50 centov in mu rekla, da lahko Kralje ulice kar obdrži.
Do pri vseh milijonih ne more imeti niti spodobnega videza pač pa spominja na zadnjega klošarja, je pa zanimiv fenomen.

Kdo je pameten ni tu…..

Če si nočete uničit življenja potem se ne zaposlit v Jagru

Žalostno, da je toliko ljudi zaposlenih v teh trgovinah pa da niso sposobni stopiti na prste enemu lastniku. A je en sam človek močnejši od tolikih delavcev?

Če bi vi zaposleni tam bili boljši od tega lastnika, bi enostavno naredili stavko, za nekaj dni, pa bi videli kaj se zgodi. Tko pa ste debili s katerimi delajo kar hočejo, in namesto da bi se borili za svoje prvice, pišete sranja po forumih.

Če ste boljši od njega, boste naredili štrajk…..

Pozdravljeni,

že dolgo je od zadnjega posta, pa me zanima, če se je kaj spremenilo na bolje pri Jagru? Namreč ponuja se mi zaposlitev, pa me zanima če so že kaj porihtali zadeve, ali pa je vse isti šmorn kot ste pisali gor? Prosim za odgovor in hvala že v naprej!

New Report

Close