Najdi forum

na blagajnah goljufajo-kradejo stranke ko srake-bodite previdni -jaz pa osebno več
iz naštetega ne prestopim več praga štacun Jager .

nas so deset povabili na razgovor za službo oblikovanja in smo jim morali narediti osnutek novega kataloga. Službe nisem dobil, moje rešitve pa so potem porabili pri oblikovanju nove izdaje. Tako najemajo znanje, da jim nove osnutke pripraviš na razgovoru potem pa te ne zaposlijo .

V MERKATORJU NAŠEM NAJBOLJŠEM SOSEDU IMA PRODAJALEC,LAŽEM SAJ NISO VEČ PRODAJALCI KER TEH NI VEČ, AMPAK SO SUŽNJI ZA CCA560EUR BRUTO. VSO RAZLIKO NANESEJO RAZNI DODATKI. NEMI NAKLADAT DA JE KAJ VEČ. NAJ VAM POVEM SEM SI ZLOMIL ROKO EN MESEC BOLNIŠKE 390 EUR POTEM PA RAČUNAJTE KOLIKŠNA JE PLAČA. LP

v Jagru se mi je že več krat zgodilo, da ima izdelek na polici veliko nižjo ceno, kot dejansko na računu, vedno preverite račun in zahtevajte denar nazaj, saj velja cena na polici!!!!
npr. za mleko je na polici pisalo celo AKCIJA 0,69€, na računu je bila cena 1,19€!!!
trgovke se vedno znova na veliko opravičujejo, da so pozabile zamenjat ceno na polici… in potem je potrebno še čakat, da stornira izdelek in vrne razliko…

Pozdravljeni, sem 34 letna mamica, ki je trenutno na porodniškem dopustu do 18. Aprila in sem v času pordniškega dopusta izvedela da sem ostala brez službe.
Imam 15-letne izkušnje z delom v gostinstvu in me zanima možnost zaposlitve pri Vas kot prodajalke oz. kaj podobnega posebej na območju Radencev kjer gradite svoj novi poslovni center saj prihajam iz Gornje Radgone. Glede opisanega prosim za informacijo, na koga se pri vašem podjetju lahko obrnem glede iskanja zaposlitve? Za odgovor se Vam že vnaprej zahvaljujem!

Gospa Maksimiljana jaz ti osebno nebi svetoval da se zaposliš pri omenjenem podjetju saj boš več kot izkoriščena, več boš v trgovini kot doma, za borih 500 eur vsaj taka je plača če si na oddelku živil, delovni čas je sicer od 07 do 14h vendar boš večkrat primorana ostat dužje v povprečju do 17h 18h, kar pa ti kaj dosti časa nebo ostalo za otroka.Razmere pa so tam vsaj prej slabe kot dobre. Aja če pa se odpira nova trgovina pa je stvar takšna delaš skratka cele dneve 2 meseca pred odprtjem od zore do mraka, ampak teh vseh ur ne dobiš plačanih.
pa verjami da ti hočem dobro čeprav te ne poznam

l.p

Jaz ti osebno svetujem da ne iščeš službe pri merkatorju, jagru , lidlu,sparu,
pa saj pri teh navedenih je največ izkoriščanja 🙂

osredotoči se na hofer. merkur, eurospin,babycenter,

Je bil kdo na razgovoru za delo v novi poslovalnici Jagra v Radencih?
Je kdo dobil že kakšen odgovor, oz. koliko časa to traja?

Lahko je med najbogatejšimi Slovenci, če pa se bogati na račun malega človeka! Pravi izkoriščevalski p….. je…tamladi pa tako niso nič boljši, saj včasih hodijo po trgovinah kot ss. Žalostno je, da se ne zavedajo, da brez delavcev, prav tako tudi kupcev, njih ne bi bilo v takšni velikosti!!! Delaš 6×8 ur plus vsaka druga nedelje 5 ur. Ne dobiš pa nič več kot minimalno, samo nekateri njegovi izbranci pokasirajo precej več (tisti, ki mu lezejo v rit, tiščijo druge v slabo luč, pokvarjenci).
Tisti, ki gredo ob 14 domov, pa tako boljše, da sami dajo odpoved, ker je dovolj drugih na borzi, ki bi delali tudi dlje brez nadur—-izjava direktorja!

Sploh pa si privošit bolniško!!!!!! Takrat sigurno pristaneš na borzi, ali pa ti svetujejo, da daš svoj LD, čeprav je Bo za otroka!

Beda od bede!

Mislim, da je še vseeno v vsakem Lidlu boljše!

Pa misliš, da te namerno? Malo je takšnih, ki bi to upale! Predvsem, ker je vse računalniško vodeno.

DEICHMANN se lahko pridruzi jager trgovini v teh zgodbah…so za pokozlat…nesramni in odvratni!!!uspejo pa res samo tisti k meglo lovijo po trgovinah!!!!!!

JST BOM PA REKELA DA ŠE NI TAK SLABO DELAT. DELAT JE RES TREBA VELIKO, SAM KO BI BILO RES VEČ NA URO KO JE. ENKRAT JE TAKA PLAČA DA SAMO GLEDAŠ OD KOD ENKRAT, PA TAKO DOBIŠ DA BI SE NAJRAJE RAZJOKALA…

PA SE TO– ČE JIM JE PA TREBA ZA KAZEN DATI TAM OKOLI 5 TISOČ JURJOV PA NI PROBLEMA DA BI PA DELAVCU DAL 1€VEČ PA BI SI RAJE KOLENO VRTAL… 🙁

EH JEBIGA ONI BOGATIJO NA PLEČIH DELAVCEV!!!!!!!!

No kaj je zdej s temi odgovori za prosto delovno mesto. Bila sem na razgovoru in mela zelo dober občutek, smo se že menili o uvajanju, celo oddelek kjer bi delala sem si ogledala, zdej pa še ni nič odgovora, kako dolgo pa te to traja?

Tale Jager je za na Mars spustit! Pravzaprav bi bilo najboljše, da se kar cela hepy femili preseli v Brazilijo!

če bi se gospodu jagru fejst dopadla bi na licu mesta dobila službo oziroma zaposlitev tak je on , glede na to da še nisi dobla odgovora pa je vprašanje mogoče verjetno ne .p

Torej…. počasi in po vrsti. To, da se stranke razburjajo zaradi cen, se mi zdi popolnoma razumljivo.

Da zaradi tega nasrkajo delavci, NE.

Vodstvo NE prevzema NIKAKRŠNIH odgovornosti – te se jemljejo skupaj – po možnosti s celo srenjo ljudi, ki se ne spoznajo na problem, ki se ga rešuje. Pozabite profesionalnost. Če je ta nekje luksuz, je tu zgolj nadloga. Le eden ve vse – pod izsiljeno skupno pretvezo, da vsi vedo vse. Zaželjeno so le: ovčje prikimavanje, večna ubogljivost in osebnostna ničvrednost.

Delo je izjemno neenakomerno razporejeno, nihče ni odgovoren, ker ni imenovan k odgovornosti za nič in je hktrati odgovoren za vse. Večina opravil in nalog se prelaga iz enih, na druga pleča. Vladajo: totalna neodgovornost, popolni kaos in zmeda.

Bullshit!

Čudim se, kako je lahko pri vsem tem nekdo uspešen in mu shaja – verjetno na podlagi peščice odgovornih delavcev, ki čez mesec serjejo na debelo!!! Razpreda se o zavedanju, ki v življenju ni bilo nikdar opaženo ni in to je epicenter, okrog katerega se vse vrti – tam se vse prične in vse neha – v globokem nezavedanju samega sebe in okolice.

Stranke se mi ne smilijo, ker bi, če bi bile malo bolj pametne, šle drugam – v bolj humane – človeku prijazne vode. Velike trgovine bi bilo potrebno kar po vrsti bojkotirate, ker so zasnovane na bogatenju lastnikov.

Smilijo se mi delavci, ker jih držijo v pesti, glede na trenutno razpoložljivost trga dela.

Jezi me malomarnost države in inšpekcij, da dovoljujejo delovanje pod takšnimi pogoji, v katerih se deluje. In dajte ga no nehat srat… tistih par zajčkov ki letno not pride nikakor ne poplača poteptanega človeštva posamične duše, ujete v boj znotraj ubogega, perverznega, kapitalističnega, omejenega in bolanega sistema.

Kje je “Preverjeno” se vprašam?! Kaj počne država??? Ta bi še celo potuho dala kapitalistu, da legalno vpreže svojega delavca po 12 ur na delavno mesto – pa saj smo vsi že vpreženi. In kje so delavske pravice do dopustov???? Delavec naj bi imel zagotovljena vsaj 2 dneva tedensko za počitek – to je humana družba. Veliko manj bi bilo brezposelnosti in tudi z nižjimi plačami bi bili vsi zadovoljni, ko bi se le od njih dalo živeti.

Svet in sisteme vodijo korporacije. Te so pa Bullshit!!! Še malo pa bom začel pozivat ljudstvo k množičnemu samopoboju – saj itak ne vemo več, čemu živimo. Zakaj bi ob tem vsaj kapitalistu ne odvzeli moči??? Služi pretežno na naših plečih, čeprav to venomer pozablja.

pozdravljeni. tudi jaz sem iz Radenec in čakam že celo večnost na njihov odgovor,so mi sporočili da me v kratkem pokličejo za razgovor sedaj pa nič…… vem da je jager isti kot lidl,klasek,… ampak nujno potrebujem delo,vsega slabega sem že tako navajena… če pa kdo ve za kako delo v pomurju se priporočam;) lp

za moje pojme najslabša trgovina v slo

Jaz sem pred več kot mesecem vložil prošnjo za zaposlitev zaradi selitve v Radence. Do danes še niti pisnega odgovora ali povabila na razgovor nisem dobil.

pozdravljeni
zanima me če ima kdo kakšne izkušnje pri delo v menzi pri jagru. ena menza je v šentjurju ena pa se bo odprla v mestinju.
najlepša hvala

New Report

Close