Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje TRGOVINA PIKAPOLONICA-KJE?

TRGOVINA PIKAPOLONICA-KJE?

Alena in ostale,
kje je ta trgovina Pikapolonica-tako poceni tega vozička še nisem zasledila.
PA še nekaj me zanima; ali so s popustom samo določeni modeli ali tudi novejše barve npr. rdeče/bež kombinacija…

Hvala in pozdravček,
Sanja

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Sanja, klicala sem v Pikapolonico. Popusti so samo na lanske modele, barve 2005 so po normalni ceni.

pika

Zdravo!

Sicer ne vem točno o katerem vozičku se pogovarjate, jaz sem prejšnji teden v petek tam kupila voziček Pramete od Peg Peregota, (barve rdeče/bež ne delajo več) naročila sem oranžno/bež in je letošnji model in sem dobila 10% popust na gotovino. Voziček je stal caa 82.000 SIT, s popustom pa 74.000 SIT.

Razložili so mi, da dajejo 10% popust na gotovino na vse Peg Peregotove izdelke.

Upam, da sem kateri pomagala.

Lep dan še naprej!

Eca

Eca, me veseli, da je še vsaj nekdo, ki mu je všeč ta nova barva od pramette – oranžno/beš. Meni je tudi, naši pa pravijo, da je “cestarska”! Ravno včeraj so se pocenili na 79.000,00 SIT, s popustom torej 71.000,0 SIT (prej sem sicer hotela rdečaga, pa ga nikjer več nimajo oziroma imajo še samo plikote v tej barvi).
Kaj pa ostale, kako se vam zdi ta barva?

Sanja trgovina je v Novem mestu.imajo pa tudi nove modele.Jaz sem si kupila rdeče -sivega.Ta cena je na gotovino.Trgovine so na ,Mariboru,Celju,Sevnici,Njihova stran pikapolonica.com.lp

V LJ je ni. V CE pa tudi še ne (bo pa).

New Report

Close