Najdi forum

…zadovoljni s nakupi v trgovini Kik…Ta teden sem šla po nakupih in zagledala, da imajo mojo konfekcijsko številko spodnjic pa še lepe so bile, kupim 3 komplete, v vsaki so bile 3 spodnjice različnih barv, doma jih operem na 40 stopinj, od 9 spodnjic so se mi strgale 4, ostale sem seveda pospravila in vsaka se mi na dobesedno na riti strga – lastika, groza od materijala, zdaj sem ponovno brez spodnjic.

Dokler ne poveste ali ne preskrbite podatka o tem kaj pomeni ta KIK, je težko nadaljevati z resnimi raziskavami in razpravo, čeprav so teme okrog spodnjic zadnje čase izrazito aktualne.

Morda se še dodatno pozabavamo tudi s spodnjim delom vašega hrbta, ki očitno popolnoma ne ustreza elastiki. Zato bo nujno potrebno razširit raziskave tudi na ta del vašega telesa.

😉

Kot sem napisala, so se spodnjice najprej strgale pri pranju, torej moje telo nima nič pri tem, verjetno predvidevaš, da imam ogromno rit, se pa prekleto motiš, moja konfekcija je 34/36. Govorim pa o trgovini z oblačili – KIK.

Trgovine z oblačili – KIK, na srečo ne poznam. Sem vam pa hvaležen za opozorilo, da se je bom na daleč ogibal. Ni mi jasno, ne glede na vašo konfekcijsko številko, zakaj bi si vi sploh oblačili spodnjice, če so že bile strgane pri pranju. Kaj pa Zveza potrošnikov poreče na vaše pritožbe?

joj groza kakšne komentarje eni pišejo, bi bilo bolje, da jih sploh ne! Jaz v kiku kupujem za hčerko, ker imajo za otroke presentljivo kvalitetna oblačila. Res se po večih pranjih nič ne obrabijo. Zase kupujem v Kiku samo od firme Okay, ki je za odrasle, še najboljši približek kvaliteti. Ampak ga tudi kle lahko biksneš. SPODNJIC NIKOLI NE KUPUJEM V KIKU, ker je to sama nekvalitetna plastika s kitajske, ki ni vredna 30 centov. Hlačke res priporočam v 100% bombažu, že zato, da preprečite nožnična vnetja in tudi prijetnejše so na občutek. Šparajte na majčkah in kavicah,… ampak nikoli ne na spodnjih hlačkah. 🙂

@Luna1234

Če ne bi bil danes 1. april ter http://med.over.net/forum5/read.php?27,6838621 ali http://med.over.net/forum5/read.php?124,6853877 ,
bi morda tudi komentarji bili bolj spodobni. 😉

Tudi za svoje otroke kupujem obleke, jeans hlače za otroke niso slabe – do danes, nekatere jopice so se žal po pranju raztegnile, tudi ena od mojih.
Spodnjice sem kasneje oblekla, ker sem pač predvidevala, da so bile ostale nakazane oz tovarniška napaka (to dobimo tudi pri avtu) žal sem se zmotila, so pa zdej vse romale v koš.

Luna1234

Nisem bila nikoli pozorna na znamko Okay – potem je ta znamka dobra, kakšen je materijal…?

Tudi jaz spodnjic ne bom več v Kik-u kupovala, osel gre 1x na led.

Zakaj so romale v koš? Za pucat WC in ostalo čiščenje so čisto v redu. Če imaš xxxl št., ti bo pa tudi Palmers popokal 🙂

Moje boksarice iz KIK-a so pa super. in material in kvaliteta…

jaz sem v KIK-u kupila že nevem koliko hlač, majic, spodnjega perila, superge, ……. meni je vse čisto ok. nič strgano, tudi pretegnilo se nič ni,…jaz sem zelo zadovoljna.

No potem sem jaz mogoče naletela na slabo pošiljko, ampak res te spodnjice so bile zanič, prvo pranje je bilo na 40°C in so se takoj strgale, redko kdaj dobim številko perila 34/36, zdaj sem prvič v KIK-u, zato sem jih nakupila.

Bila sem 1x v KIKu in takrat nič zase našla. Nato sem pa čisto slučajno na TV ujela oddajo o tej trgovini, ki je govorila o bedi, ki jo preživljajo tisti, ki za to trgovino delajo- ljudje iz Bangladeša. Grozni delovni pogoji, plače podn od podna, onemu ta glavnemu od KIKa pa itak dol visi za vse skupi in se je obnašal važno ter oholo tam na posnetkih. Me je minilo in ne obiščem več te trgovine.

v Kiku sem že kupila:

– kavbojke, ki jih imam že 2 leti in so moje najljubše kavbojke in jih imam največkrat na sebi in jih pogosto perem in so še zmeraj kot nove
– 3 pare nogavic različnih barv, ki jih zelo rada nosim, ker so tako zelo mehke
– puli
– dolge hlače, kratke hlače, majice z naramnicami…

Sem zelo zadovoljna z oblačili, edino ena majčka s kratkimi rokavi se je zelo raztegnila, a jo uporabljam kot krpo.

Spodnjega perila pa nikoli ne kupim v Kik-u, ker se mi zdi, da je vse preveč plastično.

Tudi meni se je zgodilo enako kot ženski ki je začela to temo.opozorila bi tudi na njihove modrcezs kostjo.se mi je zgodilo po cca.1 mesecu.da mi je ta kost preluknjala blago in mi skoraj poškodovala prsi.

dober dan
prejšni teden ko smo šli nakupovat v trgovino kik smo naleteli na zelo lep moder šotor za pse,pa sem uprašala prodajalko za koliko velike pse pa je to.in je pogledala mislim oprla pod pogoje da kupimo šotor če je prave velikosti.pa sm pritrdila pol je pogledala nazaj pa ni pospravila doma sm se z bratom in sestro vsaj 3 ure matrala spravt tisto skup na koncu pa sem vse vrgla v smeti saj se je zlomilo
krivica ha

Samo prodajalke so pa pod kritiko v KIKu, vsaj LJ-rudnik poden od podna…..

Vprašam eno prodajalko kje imajo ogledala pa mi pravi da na drugem koncu trgovine je garderoba če sem slep ali kaj?!?-me še tika?! OK grem do edine garderobe za celol štacuno na drugi konec ,…in si mislim svoje
Pridem na blagajno vzamem še vrečko in mi prav prodajalka sem že računala dajte vrečko nazaj da 5c ne more na krtico dat še enkrat pa ona ne bo blokirala?!?!? HALO, OK brez vrečke in si mislim svoje….
Nakar prosim prodajalko če mi lahko odreže listek z majice ki sem jo kupil in mi naduto odrezavo reče da ona nima nič za rezat vzame lepo majico in strga tisto plastično vrvico od trakca zraven pa če blago malo poškodovala in mi zraven navrže pazi to: Sem mislila da ste moški močnejši in s enekaj blesavo reži:…. Zdaj se nisem mogel več zadrževat sem jo napizdil da kaj pa si misli da je da sem jo lepo prosil naj mi odreže in mi je naredila zmazek,.. in naj mi zamenja artikel TAKOJ in zraven še pokliče šefico ter se neha tako naduto obnašat ker je navadna prodajalka…potem je ratala zelena in se nekaj opravičevala in nekaj mrmrala ma sem pograbil kupljeno in šečl ven ker JE NISEM MOGEL VEČ GLEDAT!

Se strinjam, prodajalke so katastrofa, ampak če bi slišali poslovodkinjo, se je drla ven iz skladišča kot sam hudič! Zato pa so take, ker ni dobro delovno okolje oz. delovni odnos.

jaz imam pa s kikom RES dobre izkušnje. Ja ste pa neumni da tam kupujete obleke, saj je splošno znano da niso kvalitetne. lahko pa poskusite s čim drugim. tam sem kupila veliko parfumov po ugodni ceni zelo dišeči in koža se ni slabo odzivala resno super, šolske potrebščine, slušalke za telefon, skratka miljon enih stvari samo pobrskat je treba mal. 🙂 iin zelo luštkan komplet za pedikuro-zelo ugodno in kvalitetno.

moraš paziti. kaj kupiš….Če je malo lepše, kvalitetnejše, je tudi cena solidna……
Ne smeš kupiti vsako stvar, ki je na oko lepa, poceni, ko opereš, je pravljice konec..

Na strani Zveze potrošnikov Slovenija se najde nekaj odpoklicev oblačil, tudi otroških, iz trgovine KIK (poreklo Kitajska)- prevelika vsebnost rakotvornih azo barvil (s pranjem se teh barvil na žalost ne da podstraniti). Po telefonu so mi na matičnem podjetju v MB povedali, da v Nemčiji testirajo v lastnem podjetju KIK tekstil, ki je pri njih v prodaji in če odkrijejo prepovedane substance potem objavijo, da ta izdelek lahko vrnete. Predvsem me je zanimalo za znamko Okay in otroške bodije, ki sem jih pred kratkim kupila. Po obliki so zelo ustrezni (širši čez boke), zaskrbelo pa me je glede samih barvil s katerimi je barvan ta tekstil. Vsak sam pač mora presoditi koliko je za zaupati prodajalcu. Ve se namreč, da so azo barvila najcenejša in da jih v vsakdanjem življenju srečamo vsepovsod (60 – 80 % produktov), problem je, če njihova vsebnost presega EU standarde (za živila, zdravila …) V EU so azo barvila od leta 2003 v tekstilnih in usnjenih izdelkih namreč prepovedana!

New Report

Close