Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Manualna medicina – zdravljenje gibalnega sistema trganje v rokah, nogah in boleča hrbtenica

trganje v rokah, nogah in boleča hrbtenica

Lep pozdrav

20.4. sem zbolela, kazalo je na prehlad oz. angino…dobila sem ospen, ki pa mi ni pomagal po 1 tednu sem bila še vedno ista…ker bi se mi kmalu zaradi trganja in občutka teže po rokah in nogah zmešalo sem odšla nazaj k zdravniku, zamenjali so mi antibiotike…dobila sem sumamed, stanje se je malce izboljšalo ne pa povsem…

in kmalu so se začele pojavljati težave z rokami in nogami. Imam čudne občutke v rokah in nogah (mravljinčenje, trganje, krči, bolečina (niti ne znam razložiti, vendar bi si najraje potrgala iz rok in nog vse kite, žile, mišice)), od takrat zaspim samo, če vzamem 1-2 tableti Zaldiarja (37,5 mg tramal+325 mg paracetamol), zdravnica ne pove nič pametnega niti me ni dala na rtg slikanje ali na magnetno resonanco. Imam tudi bolečine v prsih (niti dotika ne prenesem) in bolečine in špikanje v hrbtenici od polovice navzgor, bolečine sevajo pa tudi za desno lopatico, kar me neizmerno boli, začela sem hodit tudi na terapevtske masaže hrbtenice, po njih je sicer boljše vendar samo za par dni. Tam so mi tudi rekli, da te masaže niso rešitev in da, če ne pomagajo dalj časa je to samo metanje denarja čez okno.

Velikokrat se mi tudi zavrti, pojavljajo se mi občasne slabosti in hudi glavoboli.

zdravnica pravi, da bodo problemi izginili in naj se ne sikiram, saj sem še mlada (24 let)…meni pa je zaradi bolečin zlasti v levi roki za znoret, ker na zaldiarju večno tudi ne morem biti niti ne mislim, ker mislim imeti nekoč normalne otroke in tudi že tako uničenega želodca ne mislim uničevati še bolj..

kaj mislite Vi??? Bi se dalo moje probleme rešit?

V pričakovanju odgovora Vas lepo pozdravljam

Že od samega začetka vašega pisma je razvidno, da vaše težave niso povsem tipične za obolenje gibalnega sistema, vendar pa, ker infekcijska obolenja ne dajejo tako močnih reakcij na celoten organizem, sklepam, da je nekaj težav povezanih tudi s problemi gibalnega sistema in res strokovna masaža bi morala dati določene rezultate. Jemanje protibolečinskih zdravil seveda še nikdar ni ozdravilo nobenega obolenja, če ni najden in odstranjen vzrok. Pri vas je problem ravno v tem, da ni najden vzrok vaših težav. Poglobiti se je potrebno v možne probleme s hrbtenico in mišičevjem in nato z eliminacijo priti do pravega vzroka vaših težav.

New Report

Close